Pold3k Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak widać jazie lubią geometrię.. Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Fajnie Ci to wszystko wychodzi. Gratuluję. A co do Twoich geometrycznych produktów to czułem, że będą kosić. Tak trzymaj.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Aktualnie pracuję nad woblerami sumowymi na których się będę teraz skupiał.Jak widać poniżej nawet dziewczyna znalazła coś dla Siebie.. Edytowane 9 Lipca 2015 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) Mała seria woblerów sumowych SDR 10,5cm (27g i 30g) ukończona. Troszkę mniejszy ster niż ostatnio, oczywiście drut 1,2mm, stery z poliwęglanu 2mm wklejane na żywicę. Edytowane 12 Maja 2014 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Znowu zaczynam coś rzeźbić.. ;]Jerki + folia w trakcie prac Edytowane 1 Czerwca 2014 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Jerki 9cm z folia alu + nowe malowanie w odcieniach niebieskiego. Oczywiście grzbiet i brzuszek perła ;] Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Pold3k 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Bardzo fajnie się prezentują, szczupłe powinny gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Bardzo fajnie się prezentują, szczupłe powinny gonić Oj gryzą, gryzą ;D Dalsze nauki i zabawa z rzeźbieniem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wszystkiego naj , wedkarskich marzeń jak i prywatnych . Mam jeszcze pytanie czym odciskasz tę luskę na folii alu bo wygląda świetnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dzięki za życzenia, patrzcie jaki tort mi dziewczyna zrobiła Ale żeby nie było nudno ja sobie zrobiłem mała ozdobę ręki... Niestety złamana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Torcik pod klimat, a z ręką zdarza się. Ozdrowieje , tylko przy woblerach będziesz miał problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 O kurcze, tort kapitalny szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Spóźnione wszystkiego dobrego.A następnym razem do cięcia grubego drewna na wobki zastosuj coś innego niż ciosy karate Wracaj do zdrowia jak najszybciej.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Już niedługo będą gotowe kolejne jerki, jeszcze lakerowanie i będą gotowe.Pierwszy dość prosty wzorek pod forme 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Część jerków zrobiona ;D Po świętach będą gotowe kolejne czarnuszki i oklejane folia.W weekend udało się odlać formę i zrobić kilka próbnych odlewów z żywicy..Wszystko poszło łatwiej niż się spodziewałem, gęstość uzyskałem dość zadowalającą i bez problemów udało się wprawić to cacko w ruch tak jak jerki z lipy.Jak się trochę oswoję z tym materiałem będzie konkretny wobek pod formę z rzeźbiona łuską, płetwami i innymi detalami W końcu nabyłem GoPro więc w tym sezonie o ile czas pozwoli postaram się wstawić trochę filmików z pracami konkretnych modeli. Edytowane 30 Marca 2015 przez Pold3k 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A tam praca woblerow, ja będę czekał na filmiki z połowów suma ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A tam praca woblerow, ja będę czekał na filmiki z połowów suma ☺Pewnie że będą tylko jeszcze 3 miesiące musisz poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dalsze prace nad korpusem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Pierwsze woblery gotowe, gęstość żywicy i obciążenie dopracowane, będą też jerki pływające..Ostatecznie jest stelaż z drutu 1,2mm z zamontowanym obciążeniem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) W pełni gotowy jerk Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Pold3k 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Filmik z pracą jerka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Kurdę ! Pierwsza klasa podobają mi się te Twoje jerki a można zrobić tak aby kilka sztuk znalazło się w moim pudełku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi