sobol18 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Znajome starorzecze ^^ pływają tam fajne okonki Jerki też bardzo fajnie pracują, malowanie rewelacyjne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Teraz mam już czym nagrywać ;DPraca 3- częściowego swimbait'a: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Nowe malowanie jerków: Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Nowy wzorek.. Woblery realfish powstają Teraz tylko muszę to jakoś pomalować... Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Pold3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Nowy wobler sumowy w trakcie prac.. paczka z chemia przyszła więc wieczorem odlewam formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Kolejne malowanie jerków:Woblery sumowe już gotowe 7,5cm ~ 20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Krótki filmik z pracą woblera sumowego.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Filmik z holu sumka, woblery sumowe dają radę: Edytowane 10 Lipca 2015 przez Pold3k 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Prototyp zdał egzamin więc robię wzór pod formę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Koniec wakacji i znowu trzeba wrócić do pracy.. Ale coś tam działam Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Filmik z pracą glidera, bardzo mocne lusterko w opadzie, przy podbiciach odejścia na boki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 W końcu miałem jeden dzień wolny więc trzeba było go wykorzystać..Suszarka do woblerów prawie gotowa. Jeszcze muszę tylko zakupić oczka do ramki aby przymocować woblery.Kilka nowym jerków i próby malowania okonia 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Mam już haczyki i wkręty oczkowe, także w weekend kończymy robotę i lakierujemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Okoń w wersji real bardzo fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Suszarka skończona, zabieram się za lakierowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Próby z Envirotex'em uważam za udane, całkiem ładna powłoka wyszła, jak dla mnie nie porównywalna do zwykłego lakieru Edytowane 13 Marca 2016 przez Pold3k 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jakiego silnika użyłeś do napędu suszarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jakiego silnika użyłeś do napędu suszarki ?Silnik elektryczny wolnoobrotowy (2,5 obr./min) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Działam dalej, kolejne jerki w trakcie pracUdało mi się zrobić konkretne zdęcia: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nowe kolory 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udało mi się pozyskać dość ciekawy i raczej niespotykany materiał do oklejania woblerów.Na pierwszy rzut oka wygląda na normalny brokatowy materiał......lecz gdy przyjrzymy się materiał zaczyna zmieniać swój kolor w zależności od kąta padania światła.Ten akurat mieni się na czerwono i zielonoBędę posiadał kilka odcieni takiego matriału, kolejne fotki wkrótce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Fajne, co to za siateczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Świetny, widzę już zastosowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Szkoda że na jerkach które kupiłem od Ciebie nie ma tej siateczki Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi