Skocz do zawartości

LOST LURES

Pold3k

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Pierwsze próbne oczy w trakcie prac..

attachicon.gifDSC_2695.JPGattachicon.gifDSC_2692.JPGattachicon.gifDSC_2691.JPG

witam. kolego mam pytanie a te oczka na kartce sam robisz ( drukujesz) czy można gdzieś kupić ?. I jeszcze jedno pytanie laika , używasz do oczek jakiejś żywicy czy coś innego. Będę wdzięczny za podpowiedz . A wobki robisz  1 klasa :clappinghands:

witam. kolego mam pytanie a te oczka na kartce sam robisz ( drukujesz) czy można gdzieś kupić ?. I jeszcze jedno pytanie laika , używasz do oczek jakiejś żywicy czy coś innego. Będę wdzięczny za podpowiedz . A wobki robisz  1 klasa :clappinghands:

Oczy sam drukuje na papierze fotograficznym a następnie pokrywam żywica envirotex.

• Like 1

Ja tam wolę z ciapkami ,pewnie te bez będą się podobać innym ,także warto mieć w ofercie oba kolory.A inne kolorki będziesz miał ?.Ile waży ten przyjemniaczek .

Tak, będą też inne kolorki, ploć, okoń i na pewno coś w stylu fluo tiger. Wszystkie podpowiedzi designu mile widziane.

Ważą 33g długość 10cm, planuje również wiekszą wersje 12cm i też mi się marzy jakaś 14-nastka  B)

peekol, on 24 Mar 2017 - 09:10, said:

Ja też 'głosuję' za ciapkami  :)

W takim razie będzie 50/50 i zobaczymy co się bardziej spodoba..
Edytowane przez Pold3k

• 2 tygodnie później...

Fajnie by wyglądało jakby jakaś czerwona kropeczka się w tym oku pojawiła, nie koniecznie na środku. Wyszło by groźne oko wk...nej ryby.

Czarna perła skończona.

Tak jak kolega Jacek podpowiedział oko dostało drobną czerwoną kropkę. Do tego drogę pyłku, brokatu i oto efekt..

post-48870-0-24105800-1492863755_thumb.png

Edytowane przez Pold3k
  • Like 3

W końcu będą porządne foty..
Okazało się że mam do dyspozycji "mode 360" więc zrobiłem na szybko parę zdjęć w przerwie i jestem bardzo zadowolony.
Na razie niestety i tak muszę odłożyć temat bo są ważniejsze sprawy, ale już niedługo kończę naukę i wezmę się do dalszej pracy ;)

post-48870-0-20548100-1493237850_thumb.jpgpost-48870-0-84548400-1493237849_thumb.jpg

Edytowane przez Pold3k
  • Like 2