MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Miło to słyszeć ,uważam że bardzo fajne wobki robisz .Trochę jeszcze dopracujesz malowanie ,bo prace mają zarombistą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Forma gotowa, także robię pierwsze odlewy.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Powoli, małymi krokami kończę projekt. Pierwsze sztuki już pomalowane, jeszcze tylko lakier..Macie jakieś pomysły na malowanie tych jerków? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Na pierwszym zdjęciu ,górny lewy róg ,ładny jest ,ten miodowy także ,Ja dałbym z przodu na brzuszku czerwony akcent .Mój ulubiony kolor okonia , green Tiger ,opcji jest wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Pierwsze już gotowe. Planuje wykonać do nich własne oczy 3d i zobaczymy jak mi to wyjdzie.. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Pierwsze próbne oczy w trakcie prac.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Pierwsze próbne oczy w trakcie prac..DSC_2695.JPGDSC_2692.JPGDSC_2691.JPGwitam. kolego mam pytanie a te oczka na kartce sam robisz ( drukujesz) czy można gdzieś kupić ?. I jeszcze jedno pytanie laika , używasz do oczek jakiejś żywicy czy coś innego. Będę wdzięczny za podpowiedz . A wobki robisz 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Jak sadzicie, lepsze z ciapkami na grzbiecie czy bez?Oczy z folia holo.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Oba są ciekawe fajny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 witam. kolego mam pytanie a te oczka na kartce sam robisz ( drukujesz) czy można gdzieś kupić ?. I jeszcze jedno pytanie laika , używasz do oczek jakiejś żywicy czy coś innego. Będę wdzięczny za podpowiedz . A wobki robisz 1 klasa Oczy sam drukuje na papierze fotograficznym a następnie pokrywam żywica envirotex. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Oczy sam drukuje na papierze fotograficznym a następnie pokrywam żywica envirotex. Dziękuje bardzo za podpowiedz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Ja tam wolę z ciapkami ,pewnie te bez będą się podobać innym ,także warto mieć w ofercie oba kolory.A inne kolorki będziesz miał ?.Ile waży ten przyjemniaczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Ja też 'głosuję' za ciapkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Ja tam wolę z ciapkami ,pewnie te bez będą się podobać innym ,także warto mieć w ofercie oba kolory.A inne kolorki będziesz miał ?.Ile waży ten przyjemniaczek .Tak, będą też inne kolorki, ploć, okoń i na pewno coś w stylu fluo tiger. Wszystkie podpowiedzi designu mile widziane. Ważą 33g długość 10cm, planuje również wiekszą wersje 12cm i też mi się marzy jakaś 14-nastka peekol, on 24 Mar 2017 - 09:10, said:Ja też 'głosuję' za ciapkami W takim razie będzie 50/50 i zobaczymy co się bardziej spodoba.. Edytowane 24 Marca 2017 przez Pold3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Krotki poglądowy filmik na jerki. Wkrótce postaram się nagrać pracę przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Zaczynam kolejny etap tworząc rękodzieła pod nazwą LOST LURES. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Maluje kolejne sztuki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Zarąbiśie wyszła ta linia boczna, już nie mówiąc o łuskach itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 trochę czerni, co sądzicie o oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Fajnie by wyglądało jakby jakaś czerwona kropeczka się w tym oku pojawiła, nie koniecznie na środku. Wyszło by groźne oko wk...nej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zachęcam wszystkich do pomocy Kubie http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbiórka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Czas na opalizację.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Fajnie by wyglądało jakby jakaś czerwona kropeczka się w tym oku pojawiła, nie koniecznie na środku. Wyszło by groźne oko wk...nej ryby. Czarna perła skończona.Tak jak kolega Jacek podpowiedział oko dostało drobną czerwoną kropkę. Do tego drogę pyłku, brokatu i oto efekt.. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Pold3k 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) W końcu będą porządne foty..Okazało się że mam do dyspozycji "mode 360" więc zrobiłem na szybko parę zdjęć w przerwie i jestem bardzo zadowolony.Na razie niestety i tak muszę odłożyć temat bo są ważniejsze sprawy, ale już niedługo kończę naukę i wezmę się do dalszej pracy Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez Pold3k 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jerk w stulu Nemo. Bardzo podoba mi się oko, black magic.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi