Pold3k Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Malujemy dalej, tym razem trochę zieleni: Edytowane 5 Maja 2017 przez Pold3k 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Paczka doszła, w końcu będzie fluo tiger.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 FLUO TIGER gotowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Nowe kolory, może macie propozycje na kolejne wzory? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Przydałby się z czarnym grzbietem przechodzącym w dół w zielony z opalizacją ,z perłowy brzuchem. Może w kolorze karasia złotego ,kolor linka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Mam już trochę nazbieranych korpusów więc coś nowego spróbuję pomalować, okoń, linek.. zobaczymy co wyjdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 A te większe mają taką pracę ,jak inne jerki które wcześniej od Ciebie Kupiłem, te które mam są mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 W kolorze naturalnego okonia by niezle wymiatal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Przydałby się z czarnym grzbietem przechodzącym w dół w zielony z opalizacją ,z perłowy brzuchem. Może w kolorze karasia złotego ,kolor linka . Proszę bardzo, karaś zrobiony: A te większe mają taką pracę ,jak inne jerki które wcześniej od Ciebie Kupiłem, te które mam są mniejsze.Tak, jerki mają taki sam charakter pracy. W kolorze naturalnego okonia by niezle wymiatalOkoń też powstał, zastanawiam się nad pomarańczowym brzuchem, czy tylko akcentem pomarańczy na środku. Edytowane 29 Lipca 2017 przez Pold3k 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Karaś całkiem fajny ,w okoniu przedłużyłbym czarne paski bardziej w dół i żeby ze dwa były w kształcie litery V, troszkę ciemniejsza wersja też była by dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Jak dla mnie to karaś rewelka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Wynik dzisiejszej inspiracji z moją drugą połówką.. Tablica LOST LURES aby nieco poprawić wystrój pokoju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Jerki dotarły w realu wyglądają lepiej ,szczególnie karaś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Dzisiaj pierwsze testy jerka wypadly na 5+ dwa wymiarowe szczupaki padly jego lupem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Wczoraj miałem okazję przetestować jerki .Pracują troszkę mniej agresywnie niż 7 ,być może założyłem za duże kotwice ,ale i tak bardzo ładnie odbijają na boki ,daleko można je rzucić ,dość lekko się je prowadzi .Testy były w samo południe ,słońce i bezchmurne niebo ,także na brania nawet nie liczyłem .Ciekawość została zaspokojona ,zajmą na stałe miejsce w moim arsenale . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 No i dzisiaj Jerki połowiły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 No i dzisiaj Jerki połowiłyGratuluje, piękny szczupak Oby więcej takich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Teraz jest znacznie lepiej i w takim wykonaniu podobają mi się dużo bardziej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 20 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Nowości powstają, także już wkrótce będą jerki pływające 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Czekam z niecierpliwoscia na wieksze jerki12-stki beda robic robote 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Piękne wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Atomic chiken dla Arka (polak9) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Super przynęty ! Masz rękę Pokaz jak wyszedł Okoń real fish ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Super przynęty !Masz rękęPokaz jak wyszedł Okoń real fish !Jeszcze nie ma się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zapraszam wszystkich na moja stronke fb LOST LURES --> http://www.facebook.com/HMLostLuresoraz do odwiedzania Centrum Wędkarstwa w Warszawie gdzie znajdziecie moje jerki. A tymczasem był piekny weekend i piekna praca Ferox firetiger w wersji pływającej:https://www.youtube.com/watch?v=p6IBLD18lcY&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi