Pold3k Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Jak tworzę swoje woblery:)Po wyrzeźbieniu nowego modelu w drewnie (masa roboczogodzin:)) przygotowuję dwu-częściową silikonową formę z kołkami ustalającymi ich położenie. Następnie w formie wycinam otwory do zalewania żywicą oraz odpowietrzenia.W środek formy wchodzi wyważenie oraz oczka z drutu.Rybkę następnie maluję ręcznie, lakieruję i uzbrajam gotowe jerki do działania.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Pracowity weekend za mną. Testy Ferox 12 w toku, rezultaty wkrótce:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Pierwsza partia Ferox 12 w trakcie malowania, działam dalej bo maj tuż tuż.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Pierwsza partia Ferox 12 w trakcie malowania, działam dalej bo maj tuż tuż.. DSC_0870.JPGKolor GT by sie jeszcze przydal Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Kolor GT by sie jeszcze przydal Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaSpoko, kolejna partia będzie w kolorze GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Co powiecie na malowanie w stylu arapaima? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Otóż powiemy, że zajebiste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Pomaluj okona real fisch I bedzie kozak Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Ciekawy agresor ,w niektórych przypadkach może być skuteczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Pomaluj okona real fisch I bedzie kozak Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaWiem, choć dłuższy czas to odwlekam.. Ciągle mi jakoś nie po drodze z tym realfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Ferox 12 Długość: 12cmWaga: 63gWersja: tonący 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Dzięki ,rzutem na taśmę wskoczyły na Majowe bombardowanie. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Ferox 10, Gold Crucian (Złoty Karaś) Długość: 10cmWaga: 36gWersja: tonący 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Już po testach 12 jest genialna pod względem pracy, daje wiele możliwości prezentacji, poprzez to że nie tonie jak kamień, prawie w miejscu można tego jerka poprowadzić, a to jest ważne jak ryby nie chcą specialnie ganiać za przynętą. Na jesień będzie idealny ,jezcze jakieś inne malowanko i kiler z krwi i kości gotowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 ... i To w nich lubię , że nie toną jak kamienie z prędkością ciężarka gruntowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Już po testach 12 jest genialna pod względem pracy, daje wiele możliwości prezentacji, poprzez to że nie tonie jak kamień, prawie w miejscu można tego jerka poprowadzić, a to jest ważne jak ryby nie chcą specialnie ganiać za przynętą. Na jesień będzie idealny ,jezcze jakieś inne malowanko i kiler z krwi i kości gotowy.Także chyba już nie muszę nic dodawać od siebie tylko lać 12 bo sezon już rozpoczęty.. A tymczasem, Ferox 10 Camogreen Edytowane 3 Maja 2018 przez Pold3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Wygląda kolorek zarombisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 A zgadnij w czyje rece trafi [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Testy nowej powłoki lakierniczej..Mat czy połysk? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Bardziej mat ale co kto woli ,przypadła Mi do gustu ta czekolada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Bardziej mat ale co kto woli ,przypadła Mi do gustu ta czekolada.Mowia ze czoko jest spoko [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Bardziej mat ale co kto woli ,przypadła Mi do gustu ta czekolada.To jest jeszcze nie do końca matowy (30%połysku)Mam jeszcze pełny mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Ktoś chętny na taki secik?Ferox 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi