Witam. Chciałbym się dowiedzieć trochę więcej o łodzi Semper 400 niż z obrazków na Alle.. i to najlepiej od użytkowników wymienionej łodzi. Interesują mnie kwestie użytkowe np. czy skosy podłogi są uciążliwe podczas wędkowania, pojemności bakist, jakość wykonania, zachowanie na fali, z jakimi silnikami jakie osiąga prędkości i z jakim obciążeniem oraz ogólne opinie użytkowników i co komu do głowy przyjdzie powiedzieć o tej łodzi.
Pytanie
paawelek83
Witam. Chciałbym się dowiedzieć trochę więcej o łodzi Semper 400 niż z obrazków na Alle.. i to najlepiej od użytkowników wymienionej łodzi. Interesują mnie kwestie użytkowe np. czy skosy podłogi są uciążliwe podczas wędkowania, pojemności bakist, jakość wykonania, zachowanie na fali, z jakimi silnikami jakie osiąga prędkości i z jakim obciążeniem oraz ogólne opinie użytkowników i co komu do głowy przyjdzie powiedzieć o tej łodzi.
dziękuję z góry
pozdrawiam.
Paweł
Top użytkownicy dla tego pytania
109
101
67
63
Popularne dni
22 Kwi
37
2 Mar
35
21 Kwi
31
2 Lut
28
Top użytkownicy dla tego pytania
MarMilo 109 odpowiedzi
Tapirro 101 odpowiedzi
chojny83 67 odpowiedzi
Kamil@steam.biz.pl 63 odpowiedzi
Popularne dni
22 Kwi 2021
37 odpowiedzi
2 Mar 2018
35 odpowiedzi
21 Kwi 2021
31 odpowiedzi
2 Lut 2018
28 odpowiedzi
Popularne posty
Krisu23
Masz na dwóch GPSach. Żeby całkowicie rozwiać twoje wątpliwości. Bak pełny. Skrzynka z narzędziami. Dmuchane materace, pompki, kapoki, dwie kotwice ręczne 15 i 10lb. Do tego ze 20kg szpeju wędkarskieg
MarMilo
Cześć, odebrałem swojego sempera 440XT 05.04.17 od P. Marcina. Pierwsze wodowanie odbyło się 30.04 i jestem zadowolony z każdego PLN wydanego na łódź i przyczepę. Dziękuję kolegom (użytkownikom), któr
MarMilo
Pochwalę się trzema patentami, które dołożyłem do Sempera w tym sezonie: 1. mocowanie gaśnicy - w bakiście przedniej byłaby bez sensu, więc wrzuciłem do bakisty z rybami na klapę: https://drive.google
Opublikowane grafiki
1359 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi