bassy Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jak w temacie, najlepiej na priw, chciałem parę pytań zadać lokalersom .Jakas lipa nikt się nie zgłasza...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Nikt tam nawet nie jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Spr?łbuj na FORS lub wędkarzmorski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czez Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Bywam w Ustce. W Rowach byłem tylko raz. Wszystko jest kwestią tego jak szczeg?łłowych informacji potrzebujesz i w jakim konkretnie temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Spr?łbuj tak?źe: http://surfcasting-marek.blogspot.com/. Jeśli się nie mylę, to Kolega jest u nas na forum, ale u niego na stronie mo?źe być szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Dzięki chłopy, chodzi mi szczeg?łlnie oszczupaka( wiem ze Łupawa to lipienie itp) chcę jak najbli?źej kwatery wyskakiwać na jakieś 2 godzinki rańcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czez Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jeśli chodzi o szczupaki, to nie mogę Ci pom?łc. Ale jeśli chodzi o wypady typu dwie godziny z rańca bo rodzina, obowiązki zawodowe etc., to polecam śledzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wiktor Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Dzięki chłopy, chodzi mi szczeg?łlnie oszczupaka( wiem ze Łupawa to lipienie itp) chcę jak najbli?źej kwatery wyskakiwać na jakieś 2 godzinki rańcem Cholera mo?źe być problem, tak jak ju?ź Ci pisałem Rowy to kraina raczej szuwarowo-bagienna (płotki,leszcze,okonie-raczej małe, sandacze w nocy, węgorz oraz cała gama rybek morskich(małych) plus troć, tęczak) ze szczupakiem będzie kłopot. Nic w bezpośredniej bliskości kwatery w Rowach Ale jeszcze zobaczymyPozdrawiam.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ok Wiktor dzięki za info i jakby co - czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bassy
Jak w temacie, najlepiej na priw, chciałem parę pytań zadać lokalersom .
Jakas lipa nikt się nie zgłasza......
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi