Dim3n Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Witam panowie ma ktoś informacje do kogo należy jezioro przy S17 (Węzeł Kurów) . Zdaję mi się że może to być ciekawa woda Google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Woda należy do państwa, ale nie ma tam żadnych zezwolen. Można łowić, ale ja sensu nie widzę, masa okoni palczaków i nic poza tym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Ok kolego dziękuje wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Właściciel tego był po wybudowaniu obwodnicy stan prawny mógł się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Mniejsza o to, tam nie ma ryb godnych łowienia. Może za kilka lat podrosną te okonie bo teraz to jest tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karoln Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Coś się zmieniło w temacie przez te pięć lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Jest tam właściciel który od chyba trzech lat zabrania wędkować. Wędkarze jak nad każdą wodą pozostawiają śmieci podobno to było przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Jeżdżę tamtędy przez ostatni tydz i faktycznie nie widziałem nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Teraz już tam się zebrało kilka osób i zabronione jest wędkowanie. Tyle mi wiadomo na tę chwilę. Nie ma już tych tłumów które tam przesiadywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi