Sebo0707 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 No to startujemy.......Już jutro w tym temacie zobaczycie relacje z Bydgoszczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Gratulacje dla ekipy SFP za udaną imprezę, oby tak dalej.Mam nadzieję, że kolejne zawody też będą miały taką frekwencję. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dzonny Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Świetna impreza i świetni organizatorzy: ) do zobaczenia w Poznaniu: ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 4kristo Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Brawo za świetnie zorganizowaną imprezę!Ryby postawiły trudne warunki, ale... można się było tego spodziewać, bo miasto tętniło dziś życiem - zarówno na brzegu, jak i na wodzie.Cieszę się, że doceniliście najmłodszego - słusznie, że dostał nagrodę, bo chłopak naprawdę się starał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delux Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Impreza na prawdę super. Miasto i rzeka idealna do street fishing'u. Mam nadzieje ze za rok powtórka. Córa przeszczesliwa, żona pod MEGA wrazeniem jeśli chodzi o organizację. Na prawdę brawo dla całej ekipy. Szkoda że w Poznaniu mnie nie będzie za to już obmyślam plan ma Wrocław. Nie wiem kto na terenie biura zawodów robił zdjęcia ale prosba o kontakt na PW osoby którym udało sie zlapac na zdjęciu moją Oliwkę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Super! Aż miło pooglądać. Jak będzie Warszawa to może i ja się wybiorę... Kto wie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo_STG Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Rewelacyjna impreza ogromne brawa dla organizatorów za ogarnięcie tego wszystkiego i zalatwienie pięknej pogodyNa czas zawodów Brawo również dla tych którzy zapunktowali nie było łatwoPozdrawiam i do zobaczenia na kolejnej imprezie z seri street 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Złoty Karaś Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 To była świetnie przygotowana i poprowadzona impreza, polskie wędkarstwo w takim wydaniu i takiej oprawie nie ma się czego wstydzić. Jesteśmy dumni że mogliśmy być partnerem. Dzięki wszystkim i do następnego razu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) no ja się załapełem na fotkę impreza fajna, tlko rybki nie dopisały Edytowane 30 Maja 2016 przez biker1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczor Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Prawdopodobnie zostawiłem po imprezie czarną nerkę firmy JanSport z przynętami i dokumentami...jeśli ktoś znalazł to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawełek Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Dzięki wszystkim uczestnikom za wspólne wędkowanie i miłą atmosferę nad wodą, cenne wskazówki od doświadczonych spinningistów oraz sprawne przeprowadzenie imprezy ze strony organizatorów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 To była świetnie przygotowana i poprowadzona impreza, polskie wędkarstwo w takim wydaniu i takiej oprawie nie ma się czego wstydzić. Jesteśmy dumni że mogliśmy być partnerem. Dzięki wszystkim i do następnego razu Fajnie że we Wrocławiu też będziecie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 W mailu od organizatora była informacja, że zostało znalezione etui z przynętami. Może to właśnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczor Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 znaleźli organizatorzy jakąś saszetke z przynetami napisz do Remka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delux Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) . Edytowane 30 Maja 2016 przez Bandit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Prawdopodobnie zostawiłem po imprezie czarną nerkę firmy JanSport z przynętami i dokumentami...jeśli ktoś znalazł to proszę o info Mam. Nie zaglądałem do saszetki ale jest tej firmy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczor Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Ufff...dzięki wielkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojt1988 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 I jak wyniki zawodów? Nie mogłem uczestniczyć ale chętnie przesledzilbym co udało sie złowić w Brdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawełek Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Rybki aktywne były z rana, z rozmów z wędkarzami wychodziło, że średnio około 1 - 2 godz.po rozpoczęciu zawodów, najwięcej złapano okonia, pojawiały się pstrągi, trotki i klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 certa też była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Kolejny odcinek relacji z naszej imprezy w Bydgoszczy (fot. @Vita, @Sebo(Sebo0707) oraz @Meme). 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harbuz1989 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Super zabawa, super ludzie właśnie zrobiłem przelew na Poznań Wielki szacun dla organizatorów !!!Łącznie 1458 kilometrów ,tych w nogach nie liczę Widzimy się już 19 czerwca 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 A to nie Rafał próbuje łowić na muche na tej ostatniej focie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vita Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 A to nie Rafał próbuje łowić na muche na tej ostatniej focie ?tak, "wyhaczyłam" go stojąc na moście- uuups to chyba niezgodne z RAPR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sebo0707
No to startujemy.......
Już jutro w tym temacie zobaczycie relacje z Bydgoszczy.
Top użytkownicy dla tego pytania
16
10
7
6
Popularne dni
29 Maj
54
30 Maj
29
1 Cze
13