Sebo0707 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 No to startujemy.......Już jutro w tym temacie zobaczycie relacje z Bydgoszczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 ... z aparatem fotograficznym możesz stać na moście Ten rower streetfishingowy niezły.... może Romet wypuści model dla wędkarzy i zostanie partnerem imprezy w sumie rower bardzo pasuje do street fishingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jeeej nawet ja sie załapałem na fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 ja też, teraz pamiętam że kolega , który trzaskał fotki kombinował cos z okularami nawet fajnie wyszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil_rdm Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jeden duży minus.......bardzo mało pań lowiacych....co by sobie człowiek urozmaicil wędkowanie. ????Mało ale za to jakie ładne Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Woytec Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Świetna impreza i najlepsze towarzystwo Gratulacje dla organizatorów, widzimy się we Wrocławiu ! Silesia team, @kaczor, @Adam L. i @Wojtek2016, w akcji. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Ktoś zaspokoi ciekawość nas nieobecnych i zrobi jakieś informacyjne podsumowanie imprezy?Ile osób brało udział w zawodach? Co złowił zwycięzca i jakie ryby dały pozostałe miejsca na pudle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo_STG Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Bedzie na pewno dajmy ludzią chwile na odpoczynek bo narobili sie grubo przy organizacji cierpliwosci tego nam wędkarzom nie powinno brakować. Edytowane 30 Maja 2016 przez Adam L. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delux Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Ten rower streetfishingowy niezły.... może Romet wypuści model dla wędkarzy i zostanie partnerem imprezy [emoji14] w sumie rower bardzo pasuje do street fishingu Miał być jeszcze bardziej fishingowy ale nie starczyło czasu na przygotowania [emoji12] Polecam bo pozwala zwiedzić i połowic na całym odcinku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawełek Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Ktoś zaspokoi ciekawość nas nieobecnych i zrobi jakieś informacyjne podsumowanie imprezy?Ile osób brało udział w zawodach? Co złowił zwycięzca i jakie ryby dały pozostałe miejsca na pudle ? Było ok. 150 zawodników, zwycięzca złowił 32 cm okonia i to ten gatunek przodował na zawodach. Oprócz okonia łowiono też klenie, pstrągi, trotki, podobno tez i certy. Kleń 38 cm również "przyniósł" nagrodę. Zadania premiowane decydowały czasem o miejscach na podium. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemope Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Gratulacje dla organizatorów za perfekcyjnie zorganizowaną imprezę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 4 MINUTA ... WAŻNA ... DLA POLSKIEGO WĘDKARSTWA http://bydgoszcz.tvp.pl/25584420/30052016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rd1_68 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Brawo TY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Brawo TY.Brawo MY! - super zespół Street Fishing Team - bez zespołu i takich ludzi można by tylko marzyć a tak tworzyMY rzeczywistość - uczestnicy bez których nie byłoby imprez ZapraszaMY do Poznania. Uśmiechniętych wędkarzy dla których dobra zabawa w doborowym towarzystwie pasjonatów jest najważniejsza ... Oczywiście ryby i rywalizacja bedą stanowiły super dodatek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 będziemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 jest gdzieś dostępna agenda na Poznań? nigdzie nie mogę znaleźć w jakich godzinach start i zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo_STG Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Kurde niewiedzialem ze mieszkam za granicą filmu nie obejrze mam komunikat ze w moim kraju niedostępne hahaha ciekaw historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harbuz1989 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Kurde niewiedzialem ze mieszkam za granicą filmu nie obejrze mam komunikat ze w moim kraju niedostępne hahaha ciekaw historia Adam nie jesteś sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo_STG Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Mieszkam na terenie województwa śląskiego może ich mapa jest z czasów niemieckiej okupacji kiedy śląsk był niemiecki haha ...wtedy by się zgadzało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewy013 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja ze swojej strony chciałbym pogratulować organizatorom SFP za imprezę w Bydgoszczy. Energię i poświęcenie jakie włożyliście w organizację tego spotkania jest nie do opisania. Dziękuję.A jeśli chodzi o moją subiektywną ocenę łowienia w mieście - dlatego wybrałem się na SFP, ponieważ nigdy nie łowiłem w takim klimacie, a zazwyczaj z wędką samotnie uciekam z dala od cywilizacji - to bardzo chętnie wróciłbym nad Brdę, ale wczesnym rankiem albo późnym wieczorem jak miasto będzie już zasypiać, bo jednak dzienny zgiełk dużego miasta to nie dla mnie.W każdym bądź razie to co robicie jest godne podziwu i tak trzymać!PozdrawiamDawid Lewicki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawełek Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Rozmawiałem też o tym z organizatorem. Jeśli chodzi o wieczorne połowy to podobno byłoby ciężko. Osobiście miałbym pewne sugestie do następnych imprez, mogę się mylić więc mile widziane Wasze sugestie i opinia organizatorów.1. Moim skromnym zdaniem zawody skoro świt są realne, mogłoby być dość męczące ale bardzo ciekawe z lepszymi wynikami i bez zgiełku.2. Co z osobami, które przyszły powędkować tego samego dnia, a wcale nie były zainteresowane lub nawet nie wiedziały o SF? Czy jest możliwość aby taka osoba odmówiła udostępnienia nam miejsca? 3. Kwestia rowerów. Można by było w regulaminie jasno ująć ten sposób przemieszczania się po mieście. Rower daje więcej możliwości Choć autobus czy tramwaj też jest ciekawy, szczególnie gdy rzadko korzysta się z komunikacji lub pochodzi się z innego miasta. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ufff...dzięki wielkie Cholera, a ja latałem z tą nerką po tych którzy zostali jak wariat:-) Twoja? Twoja? Dobrze, że się znalazł właściciel, jest komplet punktów;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawełek Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Ja ze swojej strony chciałbym pogratulować organizatorom SFP za imprezę w Bydgoszczy. Energię i poświęcenie jakie włożyliście w organizację tego spotkania jest nie do opisania. Dziękuję.A jeśli chodzi o moją subiektywną ocenę łowienia w mieście - dlatego wybrałem się na SFP, ponieważ nigdy nie łowiłem w takim klimacie, a zazwyczaj z wędką samotnie uciekam z dala od cywilizacji - to bardzo chętnie wróciłbym nad Brdę, ale wczesnym rankiem albo późnym wieczorem jak miasto będzie już zasypiać, bo jednak dzienny zgiełk dużego miasta to nie dla mnie.W każdym bądź razie to co robicie jest godne podziwu i tak trzymać!PozdrawiamDawid LewickiJeśli chodzi o organizację to też się przyłączam. W szczególności za sprawne podejmowanie szybkich decyzji podczas ogłaszania wyników. Jak dla mnie dobrym rozwiązaniem było np. wyróżnienie dla najmłodszego zawodnika. Chłopak się starał.. a nagroda na pewno zaowocuje w przyszłości i zachęci do kolejnej rywalizacji i promowania SF 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Jeśli chodzi o organizację to też się przyłączam. W szczególności za sprawne podejmowanie szybkich decyzji podczas ogłaszania wyników. Jak dla mnie dobrym rozwiązaniem było np. wyróżnienie dla najmłodszego zawodnika. Chłopak się starał.. a nagroda na pewno zaowocuje w przyszłości i zachęci do kolejnej rywalizacji i promowania SF @pawełek, masz rację, to był strzał w dyszkę. Chłopak był na miejscu z mamą, tatą i bratem - wszyscy byli w szoku! Włącznie z wygranym, trzeba siać ziarno, wyrośnie z niego super gość, tego jestem pewien. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewy013 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Moim zdaniem kwestią dyskusyjną jest robienie zdjęć rybom z dwoma kartami startowymi. Wiem że jest to po to żeby uniknąć oszustw, ale jeśli ktoś złapie rybę a pozostali uczestnicy łowią w jakiejś odległości to co wtedy? Wołać kolegę, który może nas nie usłyszeć czy biegać ze zdobyczą i niepotrzebnie ją męczyć? Dla ryb najlepszym rozwiązaniem byłaby fotka tylko z własną kartą startową. Wyjęcie z wody, szybkie ustawienie, pstryk i spowrotem do wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Masz racje - ale SFP nie maja być typowymi zawodami wędkarskimi, to ma ludzi jednoczyć, bez biegania na miejscówki, bez dziwnych sytuacji, łowiąc z kolega a moze i nowo poznanym wędkarzem ramie w ramie - 2 karty według mnie nie są tak dużym problemem jak sie moze wydawac,a po części pomagają sie wędkarzom integrować 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sebo0707
No to startujemy.......
Już jutro w tym temacie zobaczycie relacje z Bydgoszczy.
Top użytkownicy dla tego pytania
16
10
7
6
Popularne dni
29 Maj
54
30 Maj
29
1 Cze
13