Sebo0707 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 No to startujemy.......Już jutro w tym temacie zobaczycie relacje z Bydgoszczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Zawody były do 15-ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jerz Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Kurcze miałem być z Wami ...nie wyszło(na poprzednich spotkaniach byłem)Połamania .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Czyli pogoda była zamówiona :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Piękna impreza . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Fajnie było, czekam na kolejny etap 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Dzieki za super impreze pozdrowienia od ekipy ze Świecia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Niedługo kolejna impreza w Poznaniu W tym roku mamy dodatkowo kwalifikacje generalna - takie grand prix - wiec warto byc na kilku imprezach z cyklu Street Fishing Poland żeby dac sobie szanse na zwyciestwo w kwalifikacji generalnej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 A nawet w klasyfikacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ROBERT666 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Marcin1 jak ci poszło? ?? udało ci się za punktowa? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Byłem namachałem się, niestety bez efektów, ale zabawa przednia....myślę ze warto. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Nie udało się niestety zapunktować, sporo odprowadzeń kleni, kilka ładnych okoni też poszło za przynętą, jeden piękny, ponad 35 cm, ale coś były dziś bardzo nieśmiałe, chyba trema przed wędkarzami z całej Polski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Z naszej piatki 2 osoby punktowaly kolega okon 26 i ojciec okon 33 ktory zdobyl 1 miejsce. Ogolnie duzo drobnego okonia i bardzo ciezko bylo o cos wiekszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gutekjelonki Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Wróciłem do domu. Było zaj.... jak na każdej imprezie SF Moje upatrzone miejsce okazało się upatrzone nie tylko przeze mnie. Sprinterowi który się tam znalazł pierwszy, gratuluje kondycji 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qmichalq Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Kamienie przy parkingu na Babiej Wsi?, w okolicy nas jeden sprinter wyprzedzal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rd1_68 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Piękna impreza jak widać . Tylko się cieszyć , że tak się to rozwija . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jedin Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 było fajnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Poznań bankowo jestem, zobaczymy czy dalej. Po 7 h biczowania w słońcu znowu mam chęć na ryby ☺ Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Kończymy dzień, kończymy pierwsze zawody z serii Street Fishing Extreme 2016. Wędkarsko nie było łatwo. Złowiono tylko 17 ryb zaliczanych do klasyfikacji. Okazało się, że rozmiarowo zawody SFP są wymagające Jak w poprzednich zawodach zawodnicy o włos w punktach i decydowały ... punkty premiowe (tym razem 3 zadania).I miejsce - Tuszyński Stanisław - Puchar Prezesa PZW o/Bydgoszcz, nagroda 1000PLN na zakupy w Centrum Wędkarstwa Bydgoszcz, wędka Streeto Konger, torebka Konger, medal, statuetka Street Fishing Poland.II miejsce - Musiał Mariusz - nagroda 700PLN na zakupy w Centrum Wędkarstwa Bydgoszcz, kołowrotek Konger, torebka Konger, medal, statuetka Street Fishing Poland.II miejsce - Śnieć Paweł - nagroda 700PLN na zakupy w Centrum Wędkarstwa Bydgoszcz, kołowrotek Konger, torebka Konger, medal, statuetka Street Fishing Poland.III miejsce - Benetkiewicz Edmund - nagroda 500PLN na zakupy w Centrum Wędkarstwa Bydgoszcz, torba wędkarska Konger, torebka Konger, medal, statuetka Street Fishing Poland. A jakie dodatkowe nagrody? Sklep Wędkarski "Złoty Karaś" ufundował nagrodę dla najmłodszego uczestnika naszej rywalizacji. Gratulujemy! Echosonda Dragonfly powędrowała do łowcy największego klenia (38cm) - nagroda ufundowana przez Centrum Wędkarstwa Bydgoszcz. Ponadto 20 najszybszych uczestników, o czym już wspominaliśmy, MEGA pakiety od Centrum Wędkarstwa Bydgoszcz. Najlepsza ekipa (niestety nie wszyscy załapali się na zdjęcie) ... Team Street Fishing .... Dream Team. Jeszcze raz wielkie podziękowania za włożony ogrom pracy. Dziękuję!!! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Czy było fajnie? Sami napiszcie .... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nick Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Kurcze jakbym wiedział że będą dodatkowe atrakcje w postaci "wiecznego" to bym jakoś te 60km pokonał i chociaż pione przybił :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frogerset Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Jeden duży minus.......bardzo mało pań lowiacych....co by sobie człowiek urozmaicil wędkowanie. ???? Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Był i miejski transport. Klima w tramwaju dodała trochę sił w tym upale Edytowane 29 Maja 2016 przez Marcin1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kineret Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Mega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gutekjelonki Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Kamienie przy parkingu na Babiej Wsi?, w okolicy nas jeden sprinter wyprzedzal Kamienie, kamienie. Plotka głosiła, że tam to ryby same Panie na brzeg wychodzą! Stąd taka presja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gutekjelonki Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Jeszcze 3 zdjęcia na koniec. Poznania nie planowałem, ale chyba głęboko go przemyśle 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sebo0707
No to startujemy.......
Już jutro w tym temacie zobaczycie relacje z Bydgoszczy.
Top użytkownicy dla tego pytania
16
10
7
6
Popularne dni
29 Maj
54
30 Maj
29
1 Cze
13