Gromit Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Mam pytanko,czy ktoś wie jaki jest poziom Bugu?Czy da się połowić? Czy woda wysoka jak na Wiśle? Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zależy gdzie @Gromit. Od okolic Terespola po Gnojno spokojnie się da. A na odcinku w okolicach Włodawy sam zobacz na multiplikator.pl i połów Hermana, także bużańskiego łowcy Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Witam,to korzystając z okazji ja też się podłącze,ktoś wie czy da się połowić na Wiśle w Warszawie?? Na imgw widze ze woda jest wysoka ale czy może ktoś jednak próbował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dzięki Salmo za informacje. Tommek,mieszkam przy wale,brak możliwości podejścia do koryta rzeki,woda podchodzi pod sam wał. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gromit
Mam pytanko,czy ktoś wie jaki jest poziom Bugu?
Czy da się połowić?
Czy woda wysoka jak na Wiśle?
Pozdrawiam Gromit
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi