bassy Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 W takim wypadku gospodarka rybami łososiowatymi w naszym kraju załamałaby Ciebie ostatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 W takim wypadku gospodarka rybami łososiowatymi w naszym kraju załamałaby Ciebie ostatecznie. Wiem, niestety PZW zrobiło z naszych wód burdele gdzie bez umiaru wrzuca się do wody byle co i mamy to co mamy. Dlatego powinno się chronić naturalne stado ryb które samo będzie regulowało które osobniki są najsilniejsze, najagresywniejsze, mają szanse osiągnąć duże rozmiary i przekazać swoje silne geny następnym pokoleniom. Poza tym każde zarybienie jest niczym w porównaniu do tego co daje tarło jednej dużej samicy.A co do gospodarki łososiowej to reintrodukcja łososia jest tego najlepszym przykładem. Wprowadzono do środowiska bezpłodne ryby i tyle po łososiach, ale to żaden problem, przecierz naturalne tarło jest nieekonomiczne. wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Nie wiem czy juz nie bylo!ale wstawie.Niebezpieczne jest to nasze wedkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 To był mistrz Louis ? REWELKA Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-K2- Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zycie rodzinne, w domu u Bald Eagle (Haliaeetus leucocephalus) http://hoelderlin.blog.de/2011/04/13/amerikanischer-weisskop fseeadler-per-livestream-internet-10995919/ CUKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 fajnie kładą się spać te małe orełki, stoi stoi i PAC czapą w gniazdo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinos25_ac Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Fajny filmik o łowieniu bassów na muchę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi450 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 http://www.sadistic.pl/pan-szczupak-vt76749.htm Pan Piotr i jego pomysł na biznes życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 haha widziałem to dobry gościu lekko się zestresował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Mój pierwszy filmik - poradnik. Nie śmiejcie się. Stres był duży jak bym grał u Wajdy No nic, wracając do samego filmu to powstał on dla tych, którzy chcą łowić przynętami zbrojonymi w haki offsetowe. Ostatnimi czasy dużo jest zapytań odnoście zbrojenia w te haki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 jak dla mnie spoko już wiem z czym się je tego offseta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 xein spoko film. Uzbrojenie w taki hak wcale nie jest takie trudne przynajmniej mi to klopotu nie sprawia. Trudne jest prowadzenie takiej gumy ktora nie ma obciazenia albo gdy jest ono bardzo małe w szczegolnosci po dalekim rzucie na długim dystansie. mam kilka gum lunkera slug go 9 cali i fin-s prowadzenie ich jest dla mnie trudne a taki slug go 9 wcale nie jest taki lekki. Zwykła guma uzbrojona z głowke jigowa czuje sie na wedce a takiej uzbojonej z of set juz nie. Może nagraj Film jak ty prowadzisz taka gume uzrojona w hak of set. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xein Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 W sumie fajny pomysł, bedziemy mysleć. Dopiero zaczynamy z tego rodzajem filmikow i mamy już kilka pomysłów co nagrać. Twoja prośba jest też ciekawa i myślę, że prowadzenie przynęty też będzie ciekawe i na pewno pouczające Właśnie, piszcie co nagrywać, co sprawia Wam kłopot, co byście chcieli zobaczyć w praktyce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 http://vimeo.com/5711752 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Lowił tak jakby na bardzo wysoki boczny trok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Weźmiesz se go do domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Łowienie boleni w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Mój klenik z wczoraj 50+ i pierwsze filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witaj. Mam pytanie dotyczące sprzętu, logo na wędce zauważyłem, mógłbyś podać mi pozostałe parametry tego kija? Z góry dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 http://www.joemonster.org/filmy/36010/Wedkarstwo_po_rosyjsku #commentBegin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 filmik dla ludzi o mocnych nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki74 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 O świcie 16 kwietnia wędkarska ekipa melduje się w Marina Klub, pensjonacie położonym na terenie portu w Jastarni. Celem wyprawy jest rejs 18 metrowym jachtem Passat VII oraz realizacja reportażu o połowie dorszy w Zatoce Puckiej.... http://www.wedkarstwotv.pl/wedkarstwotv-przeglad/wyprawy/665 -na-dorsze-z-wtv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ciekawa prognoza http://www.youtube.com/user/TheGreXon?blend=22&ob=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi