rekin175 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ciekawe techniki rzutowe szczęka opada ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 @ zander3: Takie wzorce zdaje się krzewić jedno z "mainstreamowych" a opluwanych tu jako wtórnych pism wędkarskich. Niestety i po nie trzeba chcieć sięgnąć i czytać ze zrozumieniem. Gdy wśród młodzieży brak woli do nauki, nic z tego nie będzie... Swoją drogą, mnie nikt szacunku do żywych stworzeń uczyć nie musiał i przerażające jest to, że komuś potrzebna, co do zasady, jest szkoła lub autorytet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Nie wiem czy było http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P1Ichid2j-A#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Niesamowita aktywność okoni, ale i niesmak wywołany podejściem "wędkarzy". Rozumiem, że jak czegoś jest dużo i skrajnie łatwo to pozyskać, to można żywe zwierze traktować jak przedmiot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 dla mnie poezja wędkarska http://www.youtube.com/watch?v=Fv7jJj8ONvM&feature=my_liked_videos&list=LLujYQ9Wg8A3_3WpLvDhTrdw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) Wykwintny materiał, pięknie zrealizowany od fonii po wizję Ujęcie z 3:51 miażdży, dosłownie i w przenośni. O mały włos i wędkarz dostałby soczystego buziaczka. Dzięki bassket Edytowane 15 Października 2012 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) filmik już wcześniej wklejany przez użytkowników forum ,ale z racji tego, że dupę urywa warty ponawiania...(chyba się skuszę na "Blue raya" od chłopaków) pozdro Edytowane 15 Października 2012 przez bassket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 O, dają to na BD? Miałem zainteresować się tym tematem, ale nie spodziewałem się, że jest tak dobrze. Jak z dostępnością? Linki jakieś? Pytam "na gorąco", bez samodzielnego grzebania w sieci, po powrocie z pracy Ps. Wcześniej go nie widziałem, więc bardzo cieszy mnie to ponowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Z tymi okoniami to jeszcze nie tak źle, ale zobaczcie to; masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 http://www.tapamthemovie.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) @ janusz.walaszewski: Nóż się w kieszeni otwiera, ale o ile w klipie z okoniami goście przynajmniej stwarzali pozory wędkarzy (w końcu trzymali w łąpskach wędki...), to tu bandytka pełną paszczą. No chyba że tamtejszy ustawodawca zezwala na taki "połów". Ten przaśny podbierak z 1:28 to pewnie rodzinne precjoza, z ojca na syna przekazywane. Tfu! @ bassket: Dzięki, ale ten link to znałem, tj. wyłapałem z klipu. Liczyłem na coś w stylu krajowej dystrybucji BTW, BD w cenie DVD? Ktoś tam poważnie odkleił się od rzeczywistości... na pozytyw, ma się rozumieć, choć gdyby odwrócić temat i oferować DVD w cenie BD Edytowane 15 Października 2012 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) A mogę wrzucić coś od siebie?1. W ostatni pstrągowy dzień tego roku woda mi sprezentowała ładniutkiego 60cm kropka (koniec filmu) http://youtu.be/KUP1xrHrDlI 2. Udało mi się sfilmować atak szczupaka, trochę kiepsko widać (początek filmu) Edytowane 17 Października 2012 przez vBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Bardzo fajny film! A wypuszczanie pstrąga świetnie ujęte! Czym kręcone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Gopro 2. W pierwszym byłem sam więc kamerka na jednonogim statywie a w drugim gdzie kręciłem kolegę na uchwycie albo z ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 @vBartek bardzo fajne filmiki. Przyjemnie się oglądało. Chyba muszę pomyśleć o kamerce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dziękuję. I pomyśl bo warto, choćby żeby za parę lat powspominać jak już człowiek nie będzie chodził z kijem a z laską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) vBartek -- super filmiki i rybki piękne Edytowane 18 Października 2012 przez bassket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 I to jest prawdziwy klimat wedkowania!Fajne sa te wypieknione za X tys zielonych ale takie podobaja mi sie bardziej Gratuluje!p.s pewnie wiecej ustawiania, krecenia niz wedkaowania?Duzo bylo roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Panowie, niezmiernie się cieszę, że filmiki się podobają bo w domu słyszę tylko "Może być... ale nie lubię jak męczysz te ryby"Co do roboty... Nigdy nie mam wcześniejszej wizji, kręcę co leci albo co mi wpadnie do głowy a reszta przychodzi podczas montażu. Zaczynam od znalezienia muzyki co wbrew pozorom nie jest łatwe bo często youtube blokuje, (wycisza audio) zależnie od licencji. Potem kilka (2-4) godzin ślęczenia , wycinania i klatkowania żeby z podkładem pasowało a i miało przy okazji "ręce i nogi". Brak wprawy to pożeracz czasu a i tak efekt końcowy prawie nigdy mi się nie podoba i bym zmieniał, zmieniał, zmienial... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Taka ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 I kto tu kogo łowi ? Hardcore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 "ja pierdziu.....!!!" ostra akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Zrobil troche porządku na łodce:) Najlepszy jest koles który łapie reką przypon i nie boi sie skutków heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 I niech jeszcze ktoś powie, że łowienie ryb to czysta przyjemność Równie dobrze chłop mógł stracić życie, ale czego się nie robi dla hobbbbbbbby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) @ Ictus: Treściwy materiał! Dzięki za podlinkowanie Ta sytuacja już z pierwszego ujęcia robi wrażenie, a dalej jest tylko lepiej. Drabinka/ schodki, czy też oparcie fotelika, zwolna frunące za burtę, poprzez głowę gościa... Boom, headshot!!! Gruby wysypał się przytomnie i nakrył nogami. Tyle akcji na zaledwie paru metrach sześciennych! Klasyk, hahaha Btw, typ od owijania linki wokół przedramienia to albo konkretnie doświadczony gość, albo skrajny przypadek idioty. Sądząc po kondycji ryby dalekiej od "do podebrania", wybór pada na opcję nr 2. Miał więcej szczęścia niż rozumu Edytowane 28 Października 2012 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi