fish28 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 To była prawdziwa walka na śmierć i życie.Swoją drogą ciekawe czy ryba została wyjęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Moja jeszcze ciepła aczkolwiek ostatnia tegoroczna wyprawa na bellyboacie. Relaksacyjny klimat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Nie wiem czy juz bylo -szczupak(zaden gigant) kontra kaczuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Szczupak wstydził się kamery? A może był opiekuńczy lub najedzony ? Zwał jak zwał... wideo całkiem ciekawe jak i inne tego autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Moze szczuply chcial dluzszej gry wstepnej, a ta mu sie tak wylozyla w bezruchu i "bierz co chcesz" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Półgodzinny pościg za 15 kilowym łososiem, bo kondycje tez trza mieć EDIT: Właśnie obejrzałem po raz drugi od początku do końca i chyba na bezdechu byłem.... niesamowity film.(aczkolwiek po sprawdzeniu faktów okazuje się, że ta rybka nie wrociła jednak do wody, szkoda bo mój zachwyt znacznie zmalał) Edytowane 8 Listopada 2012 przez vBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 ja piernicze kawal kloca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 @vBartek ten filmik powinien być pokazany wszystkim tym co myślą , że wędkarstwo to relax i picie piwa. A my musimy się czasami nieźle napracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 @vBartek ten filmik powinien być pokazany wszystkim tym co myślą , że wędkarstwo to relax i picie piwa. A my musimy się czasami nieźle napracować ..i panią kostuchę czasem otrzeć... . Tutaj jest streszczenie tej historii równie ciekawe (eng.)www.byskan.se/2012/11/04/mot-alla-odds/?lang=en#more-1479 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ostatnio była o nim mowa, to wklejam : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Półgodzinny pościg za 15 kilowym łososiem, bo kondycje tez trza mieć EDIT: Właśnie obejrzałem po raz drugi od początku do końca i chyba na bezdechu byłem.... niesamowity film.(aczkolwiek po sprawdzeniu faktów okazuje się, że ta rybka nie wrociła jednak do wody, szkoda bo mój zachwyt znacznie zmalał) Kurcze , piękny pościg , w ryba niesamowita , opad szczęki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xa3NRb3GH5Q Tam gdzie łowię jeszcze "takich" nie widziałem. Pod powierzchnią latem stoi sporo karpia i amura i jest liczna grupa karpiarzy. Spotkanie tych dwóch grup łowiących odmiennymi technikami napewno przysporzyło by pracy na chirurgii urazowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Fajne ... ciekawe czy stosują C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ostatnio była o nim mowa, to wklejam : łowiłem w tym roku i ubiegłym na tej rzece w mieście Shrewsbury - fenomenalne łowisko! Sporo szczupaków i pięknych garbusów. W lokalnym sklepie wędkarskim widziałem foty ryb z odcinka miejskiego... piękne łowisko. Aż bym tam wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Dokarmianie sumikówhttp://www.liveleak.com/view?i=1f2_1353414507 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Baba na rybach..hehe przypadkiem znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Szkoda,że Baśka nie jest zalogowana na forum,to dopiero by była jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 To się nazywa branie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Chyba jeszcze nie było na forum (chyba że przeoczyłem ) jak dla mnie realizacja niczym z filmików promocyjnych znanych marek muchowych Brawa dla Autorów http://www.youtube.com/watch?v=jvXrYQdmnjU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttomek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Nie wiem czy bylo ale polecam za niewielkie pieniadze maozna obeirzec ciekawe filmy. http://www.wideopen....mand_191l1.aspx Edytowane 1 Grudnia 2012 przez ttomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Chyba jeszcze nie było na forum (chyba że przeoczyłem ) jak dla mnie realizacja niczym z filmików promocyjnych znanych marek muchowych Brawa dla Autorów http://www.youtube.com/watch?v=jvXrYQdmnjU Faktycznie rewelacyjna produkcja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Sumy i gołębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 ostro!!! golebie maja wszedzie prze....ne nawet wody z jeziora nie moga sie napic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 hehe dobre,kiedyś widziałem jak sum uderzył w płynącą mewe .... niesamowity widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi