stoner Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 I uwierzyłem w moc pływadełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dawno dawno temu ale fajnie było:) Już przebieram nogami, żeby jechać znowu. Do czerwca niedaleko.... Krisu fajny filmik , gopro by sie przydało na nastepną wyprawę , akurat mam 4sale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Krisu 23-bardzo fajny film,a szczególnie salmonidy mnie się podobają .Pięknie ubarwione i waleczne.Gratuluję i pozdrawiam-kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makler Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ale to już było. http://salmon.com.pl/1311,moments-from-the-morrumriver-2012-fly-fishing-for-big-salmon.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makler Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 A to, to chyba znakomita perełka. Zestaw wędkarski bez kołowrotka. http://salmon.com.pl/1320,samiec-troc-106-cm-158-kg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 A to, to chyba znakomita perełka. Zestaw wędkarski bez kołowrotka. http://salmon.com.pl/1320,samiec-troc-106-cm-158-kg.htmlNa początku myślałem, że gość z ADHD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) hehe Edytowane 19 Stycznia 2013 przez lokoko83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Przy tej metodzie trzeba uprawiać wszystkie dyscypliny sportu hehe.Czyli nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Krisu fajny filmik , gopro by sie przydało na nastepną wyprawę , akurat mam 4sale Bardziej mnie nęci pożądny handycam z dobrą stabilizacją obrazu i 60fps. Go pro fajna rzecz ale może w następnej kolejności. Prawda jest taka, że na tym wyjeździe wzięliśmy aparat do ręki dosłownie kilka razy i trzeba się było dobrze nakombinować, żeby poskładać filmik. Na następnym wyjeździe się przyłożę i mam nadzieję, że ryby dopiszą w szczególności szczupaki bo z nimi było dosyć kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 http://filifionka.wrzuta.pl/film/0F3SJtk9qNR/filmik_na_dzisNie parkujcie tak jak ten Pan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ciekawe czym wrócił do domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ciekawe czym wrócił do domu ?Saniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Że nikt mu nie pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Kurde ale to musi być masakryczne uczucie patrzeć jak Twój samochód tonie... A towarzystwo jak się szybko zawinęło. Nawet nikt do niego nie podszedł. Generalnie w tej sytuacji za bardzo nie wiem czy ktoś był by w stanie mu pomóc wyciągnąć ten samochód. Jedynie może wyjąć jakieś rzeczy z jego środka. Chcesz być sam na lodzie i nie mieć "konkurencji" utop samochód.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Że nikt mu nie pomógł jak bys miał obok swój samochód to też byś zawijał ino by furczało.szkoda auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Gdzie dwóch się bije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) gorąco polecam filmyPike Secrets 1Pike Secrets 2jak dla mnie świetna produkcja, sa to moje filmy nr 1 w kolekcji jestem tez bardzo ciekawy pozostałej produkcji np. The Flyhttp://www.wideopen.dk/pl/DVD_Movies_8.aspxmożne ktoś z Was ma jakiś film z tej kolekcji lub przynajmniej któryś z nich oglądał? Edytowane 23 Stycznia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuman Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 A ja polecam taki filmik. Przegladalem temat i miejmy nadzieje ze sie nie powtorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak44 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 kozacki filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuman Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 To tylko trile wiec polecam caly film. Prawie godzina samych atakow na muche!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 http://filifionka.wrzuta.pl/film/0F3SJtk9qNR/filmik_na_dzis Nie parkujcie tak jak ten Pan http://www.youtube.com/watch?v=WRm-w1o9BRc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 A ja polecam taki filmik. Przegladalem temat i miejmy nadzieje ze sie nie powtorze... Super filmik @kuman, nie wiem czy zwróciliście uwagę na sposób podbierania ryby, jakże odmienny i mało spotykany na naszych wodach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi