MckenziQ Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) zapraszam na krótki film:) https://www.youtube.com/watch?v=DjttSaj-0uY&list=UUy_opTPywBobqcf1BnIAz9A Edytowane 23 Września 2014 przez lk fishing 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 następnym razem skup się bardziej na holu niż kamerze, bo był do wyjęcia , a poza tym masz bardzo ciekawy sposób rzucania z lewej ręki do prawej ,i czekamy na więcej filmików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 zapraszam na krótki film:) https://www.youtube.com/watch?v=DjttSaj-0uY&list=UUy_opTPywBobqcf1BnIAz9Aile mu dałeś w płetwę za branie pod kamerkę akcja super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Akcja super a ta niema k.... a to taki naturalny odruch :-) Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQ Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 następnym razem skup się bardziej na holu niż kamerze, bo był do wyjęcia , a poza tym masz bardzo ciekawy sposób rzucania z lewej ręki do prawej ,i czekamy na więcej filmikówPablik tak już się nauczyłem i tak mi wygodnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQ Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 ile mu dałeś w płetwę za branie pod kamerkę akcja super !!heh no na to branie pod kamerkę chwilkę się o rzucałem:) Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQ Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 następnym razem skup się bardziej na holu niż kamerze, bo był do wyjęcia , a poza tym masz bardzo ciekawy sposób rzucania z lewej ręki do prawej ,i czekamy na więcej filmikównie wiem czy był do wyjęcia ale był zaczepiony na jeden hak od kotwicy pod brodą jak to zobaczyłem wiedziałem ze się wypnie dlatego chciałem go szybko wyholować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 http://wideo.interia.pl/wizytowka-edyp222/nie-uwierzycie-co-mozna-zlapac-w-kanalach-video,vId,1569655 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jeśli takie oblicze ma wkrótce przyjąć coś, co nazywa się obecnie urban fishing, to ja dziękuję. No i co niby wpisać w rejestr w takim wypadku?Studzienka numer pięć - Białołęka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ciekawy obrazek w 19.20min filmu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Może warto zacząć łowić sumy na imitację.... suma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Szkoda, ze wizytówką filmu zawsze jest kadr z największą rybą wypadu. Ciekawiej by się oglądało nie wiedząc co nas na filmie czeka...;-) Edytowane 28 Września 2014 przez PiECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Przyłączam się opinii PiECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 To niech na następnej miniaturce będzie @szpiegu w stringach Oglądalność skoczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 To niech na następnej miniaturce będzie @szpiegu w stringach Oglądalność skoczy... Niektórym skoczy, inni skoczą, a jeszcze inni - w tym ja; wyjmą sobie oczy łyżeczką. Kamil - coś te stringi za Tobą chodzą. (czytam bloga) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dobre stringi nie są złe Zobacz, jaką karierę zrobił Borat Czy za mną chodzą? Kurna, chciałbym Oczywiście odpowiednio wypełnione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Szkoda, ze wizytówką filmu zawsze jest kadr z największą rybą wypadu. Ciekawiej by się oglądało nie wiedząc co nas na filmie czeka...;-)szkoda , że papieru do dupy nie pokazują bo wiadomo by było że nie warto oglądać bo gówno złowili , zawsze pewnie byś oglądał bez przewijania bo może się jeszcze coś zdarzy czego nie ma na okładce( błagam gościu pomyśl lub sam zrób lepiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Szkoda, ze wizytówką filmu zawsze jest kadr z największą rybą wypadu. Ciekawiej by się oglądało nie wiedząc co nas na filmie czeka...;-) Proponuję przerzucić się na kanał RYBY, RYBY, RYBY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 właśnie polecam wszystkim wszystkim pojeb..m tam jest sedno wędkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Proponuję przerzucić się na kanał RYBY, RYBY, RYBY Tam znów wizytówką jednego filmu są białe robaki... Ech,nikomu nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Skąd w wAS tyle jadu? Podsunąłem tylko propozycję na dodatkowy smaczek do produkcji Grzegorza i Tomka i nic poza tym...Jeszcze tego grafomana, paradoksalnie, jestem w stanie zrozumieć. Ale drugiego "hejtu" bym się nie spodziewał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 właśnie polecam wszystkim wszystkim pojeb..m tam jest sedno wędkarstwa Masz na myśli żarcie białych robaków?Faktycznie,sedno wędkarstwa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Skąd w wAS tyle jadu? Podsunąłem tylko propozycję na dodatkowy smaczek do produkcji Grzegorza i Tomka i nic poza tym...Jeszcze tego grafomana, paradoksalnie, jestem w stanie zrozumieć. Ale drugiego "hejtu" bym się nie spodziewał :/ ?? Możesz rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dym nie wiadomo skąd...Naprawdę myślicie, że @PiECIa chciał tu komuś dogryźć? Dowalić?Ja jego wpis odebrałem jako zwykły komentarz fana twórczości filmowej obu kolegów.Mylę się? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi