Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie może u nas nie jest tak źle, wystarczy się odblokować psychicznie porobimy sobie takie mikrowędki i zorganizujemy GPX w połowie ciernika lub słonecznicy :) :D bo ukleje to mogły by nas sponiewierać zbytnio.

Juz sobie wyobrażam to atomowe branie i morderczy hol uklei w silnym nurcie :) na samą myśl ręce mi drżą :D

Ten film jest nie zgodny z regulaminem tego forum to po pierwsze.

A po drugie tak bo zabrał rybę która mogła by dać pełno ikry itd. a później lament że lipa niema ryb.

Niby ogarnięci wędkarze,a jednak ciemnogród

Proszę mi wyjaśnić dlaczego niezgodny z regulaminem? nie widzę tutaj żadnego nadużycia

chciałem tylko pokazać, jak to wydawało by się prawdziwi wędkarze potrafią się z tego szczycić

Piękne ryby :(

r

Proszę mi wyjaśnić dlaczego niezgodny z regulaminem? nie widzę tutaj żadnego nadużycia

chciałem tylko pokazać, jak to wydawało by się prawdziwi wędkarze potrafią się z tego szczycić

Piękne ryby :(

Ryby poszły do wora nie do wody,a to forum promuje złów i wypuść tak że sam sobie odpowiedz dlaczego?

Szkoda że tak jest,widać znają się na rzeczy,nawet fajnie się ogląda.Nie wystarczy uwiecznić połów filmem tylko jeszcze miechem pochwalić się  w domu trzeba?

Robią to bo nie mają co jeść?Nie wydaje mi się.

Zobacz na ich kanał i jakiego pstrąga zabierają do siaty,po za tym w każdym filmie nic nie wraca do wody.

I jak ma u nas być dobrze? 

Edytowane przez wsw1515

A tu pozwolę sobie za Autora umieścić?

https://www.youtube.com/watch?v=SStYqTqvWbU

Widać kunszt łowcy :)

filmy tego autora to jest klasa sama w sobie.

Najlepszy jak dla mnie to  ten z brzaną  w akcji,widać piękną radość z łowienia i oczywiście podejście do rybek.

Tym panom podziękujemy. Jeśli ktoś kręci filmy, to według mnie raczej powinien to robić utrzymując zasadę C&R. Mimo że fajnie zrobiony to jak dla mnie klapa totalna, która nie powinna być publikowana.

Trochę żałuje że obejrzałem ten filmik dosłownie tragedia mam nadzieje że ci panowie nie uważają się za wędkarzy. Ciekawi mnie czy te piękne  rybki zostały zberetowane podejrzewam że tak. Ogromne wyrazy współczucia dla tych panów i ich ogromnej głupoty 

Edytowane przez Olsztyniak

Trochę żałuje że obejrzałem ten filmik dosłownie tragedia mam nadzieje że ci panowie nie uważają się za wędkarzy. Ciekawi mnie czy te piękne  rybki zostały zberetowane podejrzewam że tak. Ogromne wyrazy współczucia dla tych panów i ich ogromnej głupoty 

W komentarzach pod filmem piszą że zostały wypuszczone ale raczej nie chce mi się w to wierzyć.