Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Norbert filmik fajnie nakręcony ale to co mi w nim przeszkadza to brak podbieraka, kotwice bez zadziorów wypinają się o wiele łatwiej a spadów ryb z nich nie ma no i Twój kolega nich się douczy że ryby się wypuszcza a nie wyrzuca jak worek kartofli.

• Like 2

Norbert filmik fajnie nakręcony ale to co mi w nim przeszkadza to brak podbieraka, kotwice bez zadziorów wypinają się o wiele łatwiej a spadów ryb z nich nie ma no i Twój kolega nich się douczy że ryby się wypuszcza a nie wyrzuca jak worek kartofli.

Co racja to racja, Ale gdyby był to mój film. Ja tylko udostępniam

Sugeruję zbroić w kotwice o symbolu VMC 9648 BZ. Większość maluchów, bez wyjmowania z wody uwolnisz bezproblemowo.

.............. Przecież nie na nie polujesz?

Już pisałem to, ale powtórzę filmy nie są moje ja tylko je tutaj udostępniam. Wszelkie komentarze proszę kierować pod filmem :)

Już pisałem to, ale powtórzę filmy nie są moje ja tylko je tutaj udostępniam. Wszelkie komentarze proszę kierować pod filmem :)

Pytanie po co je udostępniasz? Po pierwsze łamią bardzo wiele zasad C&R jakie są na jerku propagowane, po drugie podobnie jak zdjęć ryb złowionych w okresie ochronnym tak i filmów z rybami złowionymi w tym okresie nie powinno się zamieszczać na forum a na filmie widać ewidentnie złowione sandacze, po trzecie skoro filmy nie są Twoje po co pokazujesz je na forum, skoro ich właściciel nie ma pojęcia o C&R i jeśli jest nim ten co w poprzednim filmiku jaki nagrał a Ty go zamieściłeś na forum wyrzucił szczupaka do wody jak worek kartofli a teraz liczy na przyklaskiwanie z tytułu złowienia i wypuszczenia ryb jakie  złowił/liście w okresie ochronnym to wybacz ale ten film jest żenujący a sam jego właściciel godny pożałowania. Takich filmów lepiej nie zamieszczaj bo każdy nagrany w takiej scenerii skrytykuję, powinien ów film być usunięty a Ty za jego zamieszczenie powinieneś otrzymać specjalną nagrodę od Modów bo doskonale wiesz jakie jest na jerku podejście do wędkowania i propagowania zasad C&R. :angry: :excl:

Edytowane przez remek