Spinnigista Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Proszę https://www.youtube.com/watch?v=TjJSBmANKnY Edytowane 17 Lipca 2015 przez Spinnigista 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7b9TTE2u0Ro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Może kogoś zainteresuje? Ja lubię takie filmiki i zajefajnie by było obejrzeć taki filmik np z polskiej fabryki blanków firmy FishingArt pana Krzysztofa Zielińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Proszę https://www.youtube.com/watch?v=TjJSBmANKnY Zdaje mi się że 2 od góry umieścił sam autor w wątku rzeka Bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Edytowane 21 Lipca 2015 przez Spinnigista 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorman Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Ostatnio słabo u mnie z wynikami ale i również z wypadami.. ale coś tam z poprzednich wypadów znalazłem i zmontowałem na szybko. Osobiście muszę pomyśleć nad formą filmów, bo to co teraz mam na kanale nie bardzo mi podchodzi.. a wypadałoby zachować jakąś oryginalność/unikatowość więc będe nad tym rozmyślał . Edytowane 21 Lipca 2015 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Reklama czasopisma kulinarnego? Wysłane z mojego Venue 7 HSPA+ przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Popper, fajne klimaty i ujęcia przyrody, no i super towarzysz wypraw, ale jak już zdecydowałeś sie zwrocć wolność rybkom, to trochę mniej pośpiechu, więcej uwagi przy ich prezentacji do kamery. Te upadki trochę psują urok filmiku, a przede waszystki nie wychodzą na zdrowie rybom. Sory za tę uwagę, ale warto o to zadbać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja też chciałbym podzielić się swoimi wypocinami Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorman Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 SZOK!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Popper, fajne klimaty i ujęcia przyrody, no i super towarzysz wypraw, ale jak już zdecydowałeś sie zwrocć wolność rybkom, to trochę mniej pośpiechu, więcej uwagi przy ich prezentacji do kamery. Te upadki trochę psują urok filmiku, a przede waszystki nie wychodzą na zdrowie rybom. Sory za tę uwagę, ale warto o to zadbać. Kolego, chyba sobie coś pomyliłeś To nie Waldek jest autorem tego filmu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 .... a tak mi na Waldka wyglądał ..."Zwracam honor" popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 zorman - zejebisty, zwłaszcza, że nie był zapięty, miał skubaniec parcie na dobre sandaczowe mięsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 http://komediowo.pl/title,Zaskakujace-i-przerazajace-znalezisko-podczas-wedkowania,vid,17604314,wideo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Waldi a co to za ALIEN jest ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Nie mam pojęcia???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Takie rzeczy to się oglada raczej w filmach SF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) No i jest, filmik z dnia dzisiejszego. Bez jakiś rewelacyjnych wyników ale coś tam było . Zmieniłem formę montażu i wydaje mi się że jest lepiej niż wcześniej, lecz trochę dłużej. Edytowane 25 Lipca 2015 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vjG95qzc0_I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorman Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 No i jest, filmik z dnia dzisiejszego. Bez jakiś rewelacyjnych wyników ale coś tam było . Zmieniłem formę montażu i wydaje mi się że jest lepiej niż wcześniej, lecz trochę dłużej. Kolego pierwsze pytanko co to za kijek? A drugie co byś zrobił gdybyś miał branie naprawdę dużej ryby łowiąc z tak wysokiego pomostu? Ja bym chyba zawału dostał że nie ma jak podebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Jest to MHX ST1083F. Co do drugiego pytania, to próbowałbym "tą dużą" rybę przeprowadzić pomiędzy kołkami i na brzeg. Co do pomostu to i podbierak by mi nie pomógł bo za wysoki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi