Spinnigista Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Hehe od razu po wynikach widać że nie swoim sprzętem łowiliście... ....od 11:00 ładna beka Edytowane 27 Lipca 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Wyniki będą w filmie WMH pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Wyniki będą w filmie WMH pozdr Filmik znajdzie się na YouTube czy tylko z gazetką Poproszę o tytuł, łatwiej będzie można namierzyć tylko z gazetą. pozdr.jaki jest tytuł ? nie znam jeszcze tytułuOK. Fajne filmiki kręciciePozdrawiam Edytowane 30 Lipca 2015 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) tylko z gazetą. pozdr. nie znam jeszcze tytułu Edytowane 29 Lipca 2015 przez tier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Filmik z mojej ostatniej wyprawy na muskie. Niestety rybki nie dopisaly. Bylo potwornie goraco a woda ciepla jak w basenie. Cud, ze w ogole cos sie uwiesilo. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Kwinto 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Wyniki będą w filmie WMH pozdr eee czyli coś połowiliście, a już miałem obawy że taki pogrom, a to filmik tak skrojony Czekamy zatem na WMH Edytowane 30 Lipca 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOEK Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Mój pierwszy post! Zapraszam na nasze zeszłoroczne szwedzkie szkiery: Wersja oficjalna:https://youtu.be/GojxL5i4JvM?list=PLIplEdtCHQIDfobqSM1DiTtiTPwCMEKHL Mniej oficjalna https://youtu.be/eELt2fNh4Xc?list=PLIplEdtCHQIDfobqSM1DiTtiTPwCMEKHL btw. Jak wstawić filmik youtube nie w formie linka tylko miniaturki? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Mój pierwszy post! Zapraszam na nasze zeszłoroczne szwedzkie szkiery: Wersja oficjalna:https://youtu.be/GojxL5i4JvM?list=PLIplEdtCHQIDfobqSM1DiTtiTPwCMEKHL Mniej oficjalna https://youtu.be/eELt2fNh4Xc?list=PLIplEdtCHQIDfobqSM1DiTtiTPwCMEKHL btw. Jak wstawić filmik youtube nie w formie linka tylko miniaturki?Bardzo dobrze zmontowany filmiki fajna muzyka w tle i oczywiście przepiękne rybki, mam nadzieję że częściej będziesz coś wrzucał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Wielkością nie porażają ale coś tam się działo.. w ogóle ostatnio coś dziwne te okonie są, stoją w pół wody i w ogóle nie reagują na przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez tier 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 SOEK, czym nagrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOEK Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Bardzo dobrze zmontowany filmiki fajna muzyka w tle i oczywiście przepiękne rybki, mam nadzieję że częściej będziesz coś wrzucał pozdrawiam Dzięki! Postaram się ruszyć temat muchowy w który inwestuje obecnie najwięcej czasu. SOEK, czym nagrywasz? Canon 550d + Tamron 17-50 f2.8 + Samyang 8mm Fish EyeGoPro Hero 3Statyw i głowica video Manfrotto 500AH na sliderze CAMROCK 60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Coś pięknego https://www.youtube.com/watch?v=gvPubs8gCP4 Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Pride 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Panowie, ale żeby sobie podbieraka nie wziąść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 SOEK, dzięki. A podnoszenie ryb na chwytakiem to tak dla zdrowotności, kręgi sie ladnie ponastawiaja, nie bedzie łupać w krzyżu, szczupak wraca do wody jak nowonarodzony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Wszystko ładnie pięknie, ale panowie jeśli już wypuszczają ryby to powinni się w tym doszkolić trochę, nie to żebym był złośliwy, ale nie widziałem na filmiku czy wszystkie ryby przeżyły a szczególnie ta duża. Już nie będę się czepiał sprzętu, ale na duże ryby trzeba po prostu się przygotować Poza tym filmik przyjemnie się ogląda, ale to spuszczanie metrówki z gripa w powietrzu do wody po tak długim holu i rzucaniem rybą po ławce wyglądało nie fotogenicznie jak na ten portal, bez obrazy, szkoda zwierzęcia po prostu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Panowie, ale żeby sobie podbieraka nie wziąść"wziąć" Tak się pisze i tak się mówi,a często się nawet źle słyszy w TV :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 "wziąć" Tak się pisze i tak się mówi,a często się nawet źle słyszy w TV :-(Ale gafa, dziękuję za zwrócenie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Połowiliście Panowie. Ale waszego filmu nie da się oglądać. Zaprzecza idei C&R promowanej na tym portalu.Proszę o usunięcie filmu. Doszedłem do połowy i rzygać mi się zachciało. Znam kilku naszych duńskich emigrantów i pewnych rzeczy nie robią. Zwierza na którego się poluje trzeba szanować. Przykłady: 6:16 - mały glutek na gripa i obowiązkowe ważenie. Spodziewaliście się rekordu???9:27 - ładnie walnął o łodkę. A można inaczej. I ten rzut szczupakiem w dal. Znów rekordzik?12:04 - koniecznie wymagał zważenia?14:06 - grip znów w roli głównej. Dalej już nie oglądałem. Do metrówki nie dotarłem. A taki dobrze zrobiony film. Szkoda... .Wytrawni łowcy szczupaków. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez godski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam serdecznie. Zapraszam na mój kanał o tematyce wędkarskiej. Są nagrania z wypraw, są zdjęcia, jest trochę o sprzęcie. Całość raczej ze sporą dawką poczucia humoru.https://www.youtube.com/user/PawlusSidewinder Nie znalazłem odpowiedniejszej części forum do zamieszczenia tego posta, jest na tyle potężne objętościowo że nadal się z nim zapoznaję Połamania. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez PawlusSidewinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi