Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Tier... super się was ogląda... jedna prośba. Pewnie myśleliście by tak nagrywać by brania były widoczne. Rozumiem sposób w jaki nagrywacie, łowicie i jak jest rybka jeden łapie za kamerę, bo inaczej to ktoś musi być kamerzystą cały czas. :) Niemniej wiadomo, że branie rzecz ważna. :) 

• Like 1

kamera sportowa jako dodatek owszem. jako całość produkcji preferujemy jednak tradycyjną kamerę. pozdrawiam

Tak, tak to miał by służyć jako dodatek do dodatkowych ujęć. Wiem, że to są koszty ostatnio utopiliście kamerkę. Może kiedyś. A koszuli będziecie sprzedawać czy to tylko są dla was? Pozdrawiam.

• Like 1

Del Toro czyżbyś się wybierał na wężogłowy do Tajlandii ;-)

Ja lece w lutym- co prawda z rodzinką, ale licze na znalezienie jakiegoś bajorka z tymi ciekawymi rybkami- swoją drogą w większości filmików widać praktycznie 2-3 rodzaje przynęt na które łowią snakehaedy.

Musze zrobić pare takich żabek- ciekawe jak by reagowały nasze europejskie drapolki na tego typu chlapaki- bo praca jedak wyraźnie inna niż typowego popera.

Del Toro czyżbyś się wybierał na wężogłowy do Tajlandii ;-)

Ja lece w lutym- co prawda z rodzinką, ale licze na znalezienie jakiegoś bajorka z tymi ciekawymi rybkami- swoją drogą w większości filmików widać praktycznie 2-3 rodzaje przynęt na które łowią snakehaedy.

Musze zrobić pare takich żabek- ciekawe jak by reagowały nasze europejskie drapolki na tego typu chlapaki- bo praca jedak wyraźnie inna niż typowego popera.

Relaxując się na plaży :D  podglądałem taja, który ze skał łowił na spinner bit'a. Nie wiem dokładnie co za ryby łowił....(chyba snappery), ale efekty miał zacne. Jak masz w planach połowić trochę w Tajlandii to weź na wszelki wypadek z 1 szt. ;)  

Chociaż dam sobie rękę uciąć, że z Twoich połowów nic nie wyjdzie :P. Nie będzie Ci się chciało :D