tebe Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Kurcze, nawet do mnie nie dotarła wiadomość o tym filmie.Nawet jestem i nawet wygrałem te zawody Było super! Dzięki za linka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Jakie ładne kolorki mają te jeziorowe... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Ładne rybki te już chyba krajowe........ale nowa czarna Caldia wygląda suuuuuperrrrrrrr!!!ciekawe jak to się kręci......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ładne rybki te już chyba krajowe........ale nowa czarna Caldia wygląda suuuuuperrrrrrrr!!!ciekawe jak to się kręci......?Tak, te są nasze tubylcze, co widać po kolorach (no i troszkę po wielkości ). Caldia wygląda obłędnie, jak już będę miał zapasową szpulę i nawinę na nią żółtą linkę, to pewnie w ogóle nie będę na nią łowił tylko się przyglądał, haha. A kręci się, hm, jak na cały sezon kręcenia na szybko za bolkiem bardzo dobrze. Ale na bardziej obiektywną ocenę jest jeszcze za szybko o jakieś dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Szok! Mullety wróciły na Florydę! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Szok! Mullety wróciły na Florydę! Ale terror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Może nie typowo wędkarskie, ale pobudza wyobraźnię przed kolejnym sezonem 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Może nie typowo wędkarskie, ale pobudza wyobraźnię przed kolejnym sezonem Takie skupisko w jednym miejscu, super to wyglada :-DPlywac pomiedzy tyloma olbrzymami szacun :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Szok! Mullety wróciły na Florydę! A ja myślałem że widziałem już najbardziej widowiskowe ataki ryb drapieżnych na drobnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Może nie typowo wędkarskie, ale pobudza wyobraźnię przed kolejnym sezonem No to żeś "Pan" podsycił wyobraźnie Pierwszy raz widze takie wideo z sumami w tak przejrzystej wodzie, no i sprawdza się zasada gdzie patyki...Trzeba by Wojtek pobawić się w zwiad nurkowy wiesz gdzie...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=qYuUdWdiUJ8 Edytowane 26 Listopada 2015 przez Spinnigista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Zabawa, zabawa, niekończąca się zabawa... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Może nie typowo wędkarskie, ale pobudza wyobraźnię przed kolejnym sezonem Chcialem bardzo podziekowac to były jeden z najpieknieszych filmów jakie oglądalem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) https://youtu.be/zQHXT1tYY1g Nie mam pojęcia czemu mi same linki wrzuca. Ale widoki też fajne Edytowane 28 Listopada 2015 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Może nie typowo wędkarskie, ale pobudza wyobraźnię przed kolejnym sezonem Niesamowity filmik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Zabawa, zabawa, niekończąca się zabawa... Napisz proszę jakich szczypiec używasz do wypinania szczupaków na tym filmie.Fajny filmik z tej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Film nie przystoi do naszych zasad Edytowane 28 Listopada 2015 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Propagujemy połowy na przynęty sztuczne, a nie żywca. Edytowane 28 Listopada 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 https://youtu.be/zQHXT1tYY1g Nie mam pojęcia czemu mi same linki wrzuca. Ale widoki też fajne Tutaj masz chyba odpowiedź. http://jerkbait.pl/topic/66179-film-z-youtube/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) hmmm rybki plus pieśń o rzece... Edytowane 28 Listopada 2015 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Napisz proszę jakich szczypiec używasz do wypinania szczupaków na tym filmie.Fajny filmik z tej zabawy. Z czystym sumieniem mogę polecić, solidność i siła uchwytu nieporównywalnie większa niż w klasycznych 'chirurgach'. Trzeba tylko uważać żeby nie zgubić, bo tanie nie są... Ale warto. http://sklep.thymallus.pl/product/2911/vison_mega_forceps_21cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Są zwykłe brania szczupaków... I są brutalne kopnięcia z półobrotu... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Rybki małe, ale wspomnienia rewelacyjne! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi