lukson Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 PZW jakie jest wszyscy wiemy, ale innej drogi niż zmiana od środka nie widzę. Jeżeli chodzi o WW to jest to jakaś jaskółka. Gazeta mocno się zmieniła, skład redakcji daje podstawy do optymizmu. MATIG, fajny film Powodzenia w konkursie Niestety... Co do gazetki nie mam zastrzeżeń jeśli chodzi o ekipe. PS: jedyne co mnie martwi to kiedy wróci nasze forum WT? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) https://player.vimeo.com/video/154275317 Poddaje sie... jak wstawiacie filmiki z vimeo? Edytowane 5 Lutego 2016 przez Del Toro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Faktycznie z tym vimeo nie jest to takie proste jak z YT Edytowane 6 Lutego 2016 przez Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 https://vimeo.com/154275317 Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Cool, ale jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Naciskasz przycisk Share(ikonka samolot z papieru) i wyskoczy okienko na dole masz link. Wystarczy skopiować i wkleić tak jak z yt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 https://vimeo.com/128281915 Link skopiowany z paska u góry i jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) No dobra to juz wiem musialem jakis zly link wczesniej wklejac Edytowane 17 Lutego 2016 przez MarcinZet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Bardzo fajne prosto z Norwegii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Niedostępny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Mi odtwarza bez problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonik Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 U mnie również:niedostępny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ma tak często, a że korzystam tylko z telefonu, to sądzę, że to wina tapatalka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ice fishing na grubo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Noga w gipsie to i czasu full. Coś zacząłem montować. Taka zajawka https://www.youtube.com/watch?v=7Gt_Q5f7Fyg 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiteface Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Witam wszystkich zainteresowanych filmami, zapraszam do oglądania i subskrybowania kanału "wędkoholik"https://www.youtube.com/channel/UCfRK-QR1RqNtz_xkY9jd3bg Edytowane 9 Lutego 2016 przez Whiteface Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Noga w gipsie to i czasu full. Coś zacząłem montować. Taka zajawka Bartek, fajny filmik, tym bardziej że zębate wyglądają na krajowe P.S. co poszło kostka czy kolano? Ja wczoraj pół dnia na ostrym dyżurze spędziłem, na szczęście poza torebką i więzadłami kości całe także skończyło się na ortezie... Zdrowia! Edytowane 9 Lutego 2016 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Bartek, fajny filmik, tym bardziej że zębate wyglądają na krajowe P.S. co poszło kostka czy kolano? Ja wczoraj pół dnia na ostrym dyżurze spędziłem, na szczęście poza torebką i więzadłami kości całe także skończyło się na ortezie... Zdrowia!Dzięki Marcin . Złamana kostka. 8 tygodni gips a po zdjęciu orteza. Ja na O.D. od 13.00 do 22.00 czekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Trzeba było do Stocera w Konstancinie przyjechać, tutaj na ogół szybciej wszystko działa bo mało pacjentów z wypadków przywożą...to akurat na 1ego maja będziesz jak nowy Dobra kończymy OT, bo zaraz wkroczy bardzo zły "mod". Pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi