Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Elegancko! Rybki naprawdę bardzo fajne. Czekam w takim razie na oficjalny film, jeżeli to trailer, tak jak jest w tytule  B) . No i szybkiego powrotu do zdrowia! 

Dzięki. Tak, materiału mam sporo tylko umiejętności brak a przez to wszystko się strasznie długo schodzi. Mam nadzieję, że się nie zniechęcę :)

PS: Daniel , najwyżej nakręcimy jakąś krótką serię " Dwóch kulawych na pychówce - w poszukiwaniu boleni"  :D

• Like 1

To nawet już w pstrągowych rzeczkach się zaplęgły??? normalnie maja z nimi przesrane . Jak z komarami - byle trochę wody i już  :D  :D są.

I jeszcze jedno  :D  ;)  - Ja bym od niego kołowrotka po takim sezonie  "pstrągowym " nie  kupił  :D  :D .

Tu reszta filmików gościa jak łowi "pstrągi z wąsami" : https://www.youtube.com/channel/UCMAdrOoVqACeBnYGBXfjB7w

a takich łowców "wąsatych pstrągów" jest więcej: https://www.youtube.com/channel/UCj91gBBYIlHGyaUJjR3ZU2w

Edytowane przez miramar69

Dziwne zachowania tych sumo-pstrągów :)

Po jednym holu (2 lub 3 hol) autor pisze, że wziął ten sam sum po kilku minutach.

Natomiast chwilę później pisze, najpierw, że to nie ogon suma którego holuje a chwilę później opisuje, że na kamerce nie było akurat tego widać ale holowanego suma zaatakował inny sum :) Głodne bydlaki były :)

Co do Speedów:

Gdyby nie uchwyty kołowrotków, korki i zaczepy do przynęt kijki nie miały by wad...

Nie wiem co trzeba zrobić by złamać Speeda.

Kiedyś o tym pisałem, okoniowego kolega przytrzasnął mi drzwiami od samochodu, nic mu się nie stało, łowi do dzisiaj.

Drugiego sam nadepnąłem, na nierównej trawiastej ale twardej powierzchni, nic mu się nie stało, łowi do dzisiaj.

Jednego udało mi się złamać, postawiłem na nim silnik 5km i po prostu pękł.

Mam cztery Speedmastery, Aspire, oprócz wad, które wymieniłem nie można im nic złego zarzucić.

Kije mają moc i poradzą sobie praktycznie z każdą rybą występującą w naszych wodach.

Żeby nie było, że reklamę robię, mam też kije innych firm i kije z pracowni.

Adam.

I tak oto nasz Fin ulubiony przesiadł się na laminat  :D . I mimo lata w pelni też daje radę . Piękna woda jak zwykle . Do tego tak fantastycznie bezludna ... I to postępowanie podczas podbierania i wypuszczania rybek - wzorowe . Super się oglądało !

I tak oto nasz Fin ulubiony przesiadł się na laminat :D . I mimo lata w pelni też daje radę . Piękna woda jak zwykle . Do tego tak fantastycznie bezludna ... I to postępowanie podczas podbierania i wypuszczania rybek - wzorowe . Super się oglądało !

Kolega już kiedyś miał film z łódeczki.

http://youtu.be/YeQHM55Wu3Q

Edytowane przez Spinnigista