miramar69 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Wychodzi na to , że teraz przyjdzie coś ???? i albo zdechnie z głodu , albo nas będzie musiało zjadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 ....albo przejdzie na wegetarianizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 fakt, wiosna idzie będzie "mleczyków" pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Zastanawiałem się gdzie to wrzucić może jerkbait się śmieje a może lurebuilding ??https://www.youtube.com/watch?v=qFfd2hjFepk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Czego szukałeś kiedy natrafiłeś na ten film?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Hehe, Lukson masz dobre tempo....22 minuty temu44 wyświetlenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 @malczCzekam cały tydzień na fly vs jerk dla mnie jeden z najlepszych formatów w sieci! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) @malczCzekam cały tydzień na fly vs jerk dla mnie jeden z najlepszych formatów w sieci!...hehe jest na co czekać, sam pomysł, montaż, otoczka....bajka, natomiast mnie póki co vol.7 lekko rozczarowuje Wkurza mnie trochę ekipa Shimano, jest jak dla mnie bezpłciowa....no i nikt nie "dżerkuje" co lekko wypacza założenia serii....Finowie są za to zajebiści i zdecydowanie rozluźniają atmosferę rywalizacji między Trumanem i Vision SE P.S. piszę to przed obejrzeniem episode 3 Edytowane 26 Lutego 2016 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Nie zmienia to faktu, że odcinki/programy kanalgratis są po prostu ponad większością. Widać nakład pracy i już jakieś doświadczenie. Na prawdę fajnie się to ogląda. No i te ryby..... Ciekaw jestem gdyby u nas zrobić takie zawody Pewnie po 3 dniach były by po 2-3 ładne szczupaki na ekipę, tu potrafią łowić te szczupaki dziesiątkami. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Project Z–Season 2: The Battles at Bienville Edytowane 2 Marca 2016 przez lukson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 No to coś ode mnie, z ostatniego wypadu, krótki bo krótki filmik ale jest. Miałem kabana pod 50 centów ale się nie nagrał niestety, baterie się skończyły.. szkoda bo chociaż widać byłoby paro-sekundowy hol i spinke Zapraszam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Co to za kapela od 5 min.? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Co to za kapela od 5 min.? :-) To jest muzyka z biblioteki "youtubowej" Ethan Meixsell sobie wpisz w yt. Darmowe i chyba najlepsze brzmienia jakie się da znaleźć w tej pseudo bibliotece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Dzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Na youtube jest kilka takich filmików o sumach do żarcia to jeden na drugiego wchodzą hehe Nie podałeś linków? Warto je wrzucać w tym temacie. Po to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Niektórzy wiecznie coś kręcą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Aaaaa lecę oglądać)) Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Walka Thomas'a (Vision Sweden) z najwieksza ryba tego epizodu... Eh zarabista dramaturgia ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Walka Thomas'a (Vision Sweden) z najwieksza ryba tego epizodu... Eh zarabista dramaturgia ! Cicho cholera bo jeszcze nie dojechalem, no... Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi