DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Fluorocarbon jako przypon na szczupaki, jednak mnie nie przekonuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Fluorocarbon jako przypon na szczupaki, jednak mnie nie przekonuje W końcu obejrzałem... Trumman jakiś czas temu przekonywał wszystkich, że tytan jest jedyną opcją do wiązania przyponu... Właściwie nie wiem, dlaczego zmienił zdanie i teraz daje FC. Spytam go przy najbliższej okazji;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Fluorocarbon jako przypon na szczupaki, jednak mnie nie przekonuje Naprawdę gruby FC daje radę, uwierz 0,7mm wzwyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Naprawdę gruby FC daje radę, uwierz 0,7mm wzwyż.Pokaż, to może się przekonam Łukasz;-) Nie będziesz miał przy jerkach takiego prowadzenia, jakie daje tytan. Może do mega-gum? Tu może pokazać swoje możliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Walka Thomas'a (Vision Sweden) z najwieksza ryba tego epizodu... Eh zarabista dramaturgia ! Z tą dramaturgią to bym nie przesadzał, Bauer gwiazda za dużo się patrzył gdzie jest kamera? gdzie jest kamera???;-) Poza tym nie zapominajmy, że przy ostatnim Perch Pro robił za dowózkę McD - to dopiero fucha;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Heh, daj mi 2 tygodnie Marcin Zwątpisz waszmości kolego jak sztywny potrafi być FC Bolek na komisji lustracyjnej był luźniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Heh, daj mi 2 tygodnie Marcin Zwątpisz waszmości kolego jak sztywny potrafi być FC Bolek na komisji lustracyjnej był luźniejszy W to akurat mój drogi przyjacielu potrafię uwierzyć, po ostatniej prezentacji plety. Czekam, oczekuję najlepszego! Jutro się widzimy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Polecam się I do w sumie to już dzisiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Mowil ze fluorocarbon 0.9mm, jednak ciagle z metalowym przyponem jakos spi mi sie bezpieczniej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Mowil ze fluorocarbon 0.9mm, jednak ciagle z metalowym przyponem jakos spi mi sie bezpieczniej Masz rację. Ten odcinek z jerkowaniem w ogóle ma mało wspólnego, pomimo tytułu formatu... Trumman lata teraz przez francuza po głębokim, a świnki lubią FC, lepiej pod tym przyponem pracują - a te mniejsze - na pewno... - jakby leciał płytką wodą, jak zawsze - gadka byłaby zupełnie inna. Pamiętajmy też o tym, że Stefek próbuje sprzedać swoje, a ma kilka marek mareczek pod sobą, więc tu i tam musi przemycić swoją myśl techniczną. Ktoś te łódki musi utrzymać;-) Ale tak mnie gość rozbraja z tym swoim "it's so fun!!!" że biorę go do siebie na tydzień na Moczydło, albo lepiej - Kępa Potocka;-) Niech tam się wykaże cwaniaczek hahah;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 7 Marca 2016 przez Raffaello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Znalazłem materiały z poprzedniego roku z lata, to mówię trzeba to zmontować. Zmontowany film zresztą też sobie poczekał bo chciałem być bardziej na bieżąco... alee mówie wrzucę, taka odmiana od wypadów pstrągowych. Zapraszam do oglądania 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieku204 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieku204 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=GBOc15zXC_c&list=LLDkVJhVHIAkEmN0YwNydNpA&index=18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Moze by tak rozdzielic temat? Na Filmy wedkarskie - Polska i Filmy Wedkarskie - reszta swiata . ? Szczerze wchodzac w watek chetniej ogladam polskie produkcje niz te z Bassami czy szczupakami po 20kg. lowionymi z lodki na dziwne fredzlowate przynety itp. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Nikt nie karze Ci ogladac...jak wglebisz sie w temat to sam stwierdzisz ze naszym "produkcjom" jeszcze wieleeeee brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Zgadzam sie, nikt mi nie karze Ale bedac na glownej stronie forum, widze ze cos ruszylo w temacie "Filmy wedkarskie", wiec wchodze… widze oho kolejny Hamerykanski film - wychodze. A w czym by przeszkadzal taki podzial? W niczym, udogodnienie dla forumowiczow ot tyle. Moze tak zostac moze byc zmienione - obojetne mi to. Owszem brakuje wiele… w tym chyba najwazniejszego - RYB Ale wole ogladac polskich wedkarzy i polskie ryby niz takie ktorych na zywo raczej nie zobacze - dla mnie osobiscie sa nudne te filmy i dlatego nie ogladam, wole poczekac na cos z naszych wod. To tyle, rzucilem propozycje a dyskutowac nie zamierzam. Edytowane 9 Marca 2016 przez obcy91 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Mam odmienne odczucia...mnie strasznie nudzą właśnie te polskie duża wiekszość na bardzooo amatorskim poziomie...niektórym parcie na szkło trochę za szybko każe wrzucać je w obieg....mała znajomość obsługi sprzętu i podstaw filmowania ,a przydałoby się najpierw trochę teorii plus praktyki .... ryjące (przynajmniej moją) głowę darmowe muzyczki z programów do montażu to moja trauma jeszcze z TVtrwam ....i chyba tylko w poskich filmikach seriami leca "odcinki" bez ryb Marek to tak jakbyś chciał w faktach tylko info z Polski ...bo po co Ci info z Nigerii albo Nowej Zelandii....i tak tam raczej nie pojedziesz Poczekaj trochę niedługo w TVP bedą Tylko Polskie ...i to te z lepszego sortu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Mam odmienne odczucia...mnie strasznie nudzą właśnie te polskie duża wiekszość na bardzooo amatorskim poziomie...niektórym parcie na szkło trochę za szybko każe wrzucać je w obieg....mała znajomość obsługi sprzętu i podstaw filmowania ,a przydałoby się najpierw trochę teorii plus praktyki .... ryjące (przynajmniej moją) głowę darmowe muzyczki z programów do montażu to moja trauma jeszcze z TVtrwam ....i chyba tylko w poskich filmikach seriami leca "odcinki" bez ryb Marek to tak jakbyś chciał w faktach tylko info z Polski ...bo po co Ci info z Nigerii albo Nowej Zelandii....i tak tam raczej nie pojedziesz Jakie możliwości, takie filmy. Nie mamy odpowiedniej ilości ryb w wodach to co się dziwić, że wędkarze nie inwestują w sprzęt do nagrywania. Zgadzam się z @czocho, że polskie filmy wędkarskie potrafią być bardzo fajne. Gdyż brak dwudziestokilowych szczupaków nadrabiają częstokroć klimatem i pomysłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Czy ja dobrze widziałem ? Ok. 6:30 min . intensywna kąpiel Stellki w czystej wprawdzie , ale jednak wodzie ??? Coś takiego prezentował swego czasu prowadzący z TV Trwam w odcinku z Darkiem Małyszem po szczęśliwym wyholowaniu brzany o ile dobrze pamiętam ... Brrr !Ale okonie piękne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 No przecie się nie rozpuści 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 No nie , ale ... zimno i w trybach łamie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Zgadzam sie, nikt mi nie karze Ale bedac na glownej stronie forum, widze ze cos ruszylo w temacie "Filmy wedkarskie", wiec wchodze… widze oho kolejny Hamerykanski film - wychodze. A w czym by przeszkadzal taki podzial? W niczym, udogodnienie dla forumowiczow ot tyle. Moze tak zostac moze byc zmienione - obojetne mi to. Owszem brakuje wiele… w tym chyba najwazniejszego - RYB Ale wole ogladac polskich wedkarzy i polskie ryby niz takie ktorych na zywo raczej nie zobacze - dla mnie osobiscie sa nudne te filmy i dlatego nie ogladam, wole poczekac na cos z naszych wod. To tyle, rzucilem propozycje a dyskutowac nie zamierzam. Podpisuję się pod tym. Wolę oglądać polskie filmy nawet jak nie goszczą w nich okazy.Nie przepadam za wysokobudżetowymi produkcjami za to cenię sobie dokumenty jakie by nie były.Niech będą amatorskie. Czemu nie? Fajnie obserwować progres któregoś z chłopaków z forum.Byłbym za podziałem jeśli oczywiście nie przeszkadza to większości.Nie jest to dla mnie oczywiście priorytet. Edytowane 9 Marca 2016 przez sajdol1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Otoz, to! Nie my decydujemy a ludzie wyzej. Pomysl poddalem, zdechnie to sie rozlozy, ktos mu zrobi usta usta bedzie zyl. Koniec off'a bo zarobie bana Edytowane 9 Marca 2016 przez obcy91 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi