Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Fluorocarbon jako przypon na szczupaki, jednak mnie nie przekonuje ;)

W końcu obejrzałem... Trumman jakiś czas temu przekonywał wszystkich, że tytan jest jedyną opcją do wiązania przyponu... Właściwie nie wiem, dlaczego zmienił zdanie i teraz daje FC. Spytam go przy najbliższej okazji;-)

• Like 1

Walka Thomas'a (Vision Sweden) z najwieksza ryba tego epizodu... Eh zarabista dramaturgia ! ;)

Z tą dramaturgią to bym nie przesadzał, Bauer gwiazda za dużo się patrzył gdzie jest kamera? gdzie jest kamera???;-)

Poza tym nie zapominajmy, że przy ostatnim Perch Pro robił za dowózkę McD - to dopiero fucha;-)

• Like 1

Heh, daj mi 2 tygodnie Marcin :) Zwątpisz waszmości kolego jak sztywny potrafi być FC :)

Bolek na komisji lustracyjnej był luźniejszy ;)

W to akurat mój drogi przyjacielu potrafię uwierzyć, po ostatniej prezentacji plety. Czekam, oczekuję najlepszego! Jutro się widzimy;-)

Mowil ze fluorocarbon 0.9mm, jednak ciagle z metalowym przyponem jakos spi mi sie bezpieczniej :D

Masz rację. Ten odcinek z jerkowaniem w ogóle ma mało wspólnego, pomimo tytułu formatu... Trumman lata teraz przez francuza po głębokim, a świnki lubią FC, lepiej pod tym przyponem pracują - a te mniejsze - na pewno... - jakby leciał płytką wodą, jak zawsze - gadka byłaby zupełnie inna. Pamiętajmy też o tym, że Stefek próbuje sprzedać swoje, a ma kilka marek mareczek pod sobą, więc tu i tam musi przemycić swoją myśl techniczną. Ktoś te łódki musi utrzymać;-) Ale tak mnie gość rozbraja z tym swoim "it's so fun!!!" że biorę go do siebie na tydzień na Moczydło, albo lepiej - Kępa Potocka;-) Niech tam się wykaże cwaniaczek hahah;-)

• Like 1

Zgadzam sie, nikt mi nie karze :) Ale bedac na glownej stronie forum, widze ze cos ruszylo w temacie "Filmy wedkarskie", wiec wchodze… widze oho kolejny Hamerykanski film - wychodze. 
A w czym by przeszkadzal taki podzial? W niczym, udogodnienie dla forumowiczow ot tyle. Moze tak zostac moze byc zmienione - obojetne mi to. 

Owszem brakuje wiele… w tym chyba najwazniejszego - RYB :) 
Ale wole ogladac polskich wedkarzy i polskie ryby niz takie ktorych na zywo raczej nie zobacze - dla mnie osobiscie sa nudne te filmy i dlatego nie ogladam, wole poczekac na cos z naszych wod. 

To tyle, rzucilem propozycje a dyskutowac nie zamierzam. 

Edytowane przez obcy91
  • Like 3

Mam odmienne odczucia...mnie strasznie nudzą właśnie te polskie ;) duża wiekszość na bardzooo amatorskim poziomie...niektórym parcie na szkło trochę za szybko każe wrzucać je w obieg....mała znajomość obsługi sprzętu i podstaw filmowania ,a przydałoby się najpierw trochę teorii plus praktyki ;) ....  ryjące (przynajmniej moją) głowę darmowe muzyczki z programów do montażu ;) to moja trauma jeszcze z TVtrwam :D

....i chyba tylko w poskich filmikach seriami leca "odcinki" bez ryb ;)

Marek to  tak jakbyś chciał w faktach tylko info z Polski ...bo po co Ci info z Nigerii albo Nowej Zelandii....i tak tam raczej nie pojedziesz ;)

Poczekaj trochę niedługo w TVP bedą Tylko  Polskie ...i to te z lepszego sortu ;)

• Like 1

Mam odmienne odczucia...mnie strasznie nudzą właśnie te polskie ;) duża wiekszość na bardzooo amatorskim poziomie...niektórym parcie na szkło trochę za szybko każe wrzucać je w obieg....mała znajomość obsługi sprzętu i podstaw filmowania ,a przydałoby się najpierw trochę teorii plus praktyki ;) ....  ryjące (przynajmniej moją) głowę darmowe muzyczki z programów do montażu ;) to moja trauma jeszcze z TVtrwam :D

....i chyba tylko w poskich filmikach seriami leca "odcinki" bez ryb ;)

Marek to  tak jakbyś chciał w faktach tylko info z Polski ...bo po co Ci info z Nigerii albo Nowej Zelandii....i tak tam raczej nie pojedziesz ;)

Jakie możliwości, takie filmy. Nie mamy odpowiedniej ilości ryb w wodach to co się dziwić, że wędkarze nie inwestują w sprzęt do nagrywania. Zgadzam się z @czocho, że polskie filmy wędkarskie potrafią być bardzo fajne. Gdyż brak dwudziestokilowych szczupaków nadrabiają częstokroć klimatem i pomysłem.

• Like 1

Czy ja dobrze widziałem ? Ok. 6:30 min . intensywna kąpiel Stellki w czystej wprawdzie , ale jednak wodzie  :P ??? Coś takiego prezentował swego czasu prowadzący z TV Trwam w odcinku z Darkiem Małyszem po szczęśliwym wyholowaniu brzany o ile dobrze pamiętam ... Brrr !

Ale okonie piękne  :) !

Zgadzam sie, nikt mi nie karze :) Ale bedac na glownej stronie forum, widze ze cos ruszylo w temacie "Filmy wedkarskie", wiec wchodze… widze oho kolejny Hamerykanski film - wychodze. 

A w czym by przeszkadzal taki podzial? W niczym, udogodnienie dla forumowiczow ot tyle. Moze tak zostac moze byc zmienione - obojetne mi to. 

Owszem brakuje wiele… w tym chyba najwazniejszego - RYB :) 

Ale wole ogladac polskich wedkarzy i polskie ryby niz takie ktorych na zywo raczej nie zobacze - dla mnie osobiscie sa nudne te filmy i dlatego nie ogladam, wole poczekac na cos z naszych wod. 

To tyle, rzucilem propozycje a dyskutowac nie zamierzam. 

Podpisuję się pod tym. Wolę oglądać polskie filmy nawet jak nie goszczą w nich okazy.

Nie przepadam za wysokobudżetowymi produkcjami za to cenię sobie dokumenty jakie by nie były.

Niech będą amatorskie. Czemu nie? Fajnie obserwować progres któregoś z chłopaków z forum.

Byłbym za podziałem jeśli oczywiście nie przeszkadza to większości.

Nie jest to dla mnie oczywiście priorytet.

Edytowane przez sajdol1
  • Like 5