Tomasz Burlaga Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=H-5j9bVGmXo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Takie cos skleilem. Dwie rybki spadly, trzecia po perypetiach zaplatania o kawalek drzewa zostala bez uszczerbku na zdrowiu wypuszczona. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 fajna rybka i radość od 13:00 https://youtu.be/TMkUaXHr5cU Tak na marginesie ta górka w tle kojarzy mi się z małpią wyspą na Rożnowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 https://youtu.be/qpbG8WDdQtM Też chcę taki strumyk .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Krotki filmik z krotkim kropaczami. Kilka dni wczesniej rzeczka zostala zarybiona pstragiem i ciezko bylo dobrac sie do wiekszych rybek. Maluchy nie dawaly szans wiekszym do wyjscia. Edytowane 31 Marca 2016 przez Kwinto 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ryszard... rzeka marzenie... a i muszę dodać, że podkłady muzyczne dajesz doskonałe. Może woda nie ma kolory Pink... ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Było ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ryszard... rzeka marzenie... a i muszę dodać, że podkłady muzyczne dajesz doskonałe. Może woda nie ma kolory Pink... ale Duze dzieki Adas. Wychowalem sie sluchajac tej kapeli i nie da sie ukryc (ogladajac moje filmiki), ze Pink Floyd przewaza w moich podkladach. Ich muzyka jest tak klimatyczna i piekna, ze ciezko jest mi sie oprzec, Uwazam tez, ze po prostu muzycznie ubogaca klimaty ktore mi/nam towarzysza podczas wedkarskich wedrowek. Moze nie jest to najlepszy wybor na podklad muzyczny, ale robie te filmiki po swojemu. Zwyczajnie tak po amatorsku dla przyjemnosci, A szczytem mojego szczescia jest jesli komus moje "wypociny" sie spodobaja. Dlatego niezmiernie sie ciesze, ze Tobie sie to podoba. Wiec ponownie bardzo dziekuje i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ryszard. Moja żona, przy Floydach zasypia. To też jest OK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Hahahahaha. To jest bardzo ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Waldek,a niedługo Gilmour koło Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieku204 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ktoś zna Marcusa Maliszewskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Może to powinno być w innym dziale, jeśli tak to przepraszam i proszę odpowiednie osoby o przeniesienie.Dzisiaj miałem przyjemność oglądać harce świnki na żywo.Widok piękny Może ktoś nie widział a chciałby, to zapraszam 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nie raz widziałem to na żywo , niemal pod moimi nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No to coś ode mnie : Niestety pogoda mocno słoneczna była... zdecydowanie wolę pochmurne dni na kropki.. ale cóż 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 W poszukiwaniu kleni na kanale - Anglia. https://www.youtube.com/watch?v=qPG58facKDE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Tak się zastanawiałem co tam u Daniela, bo już go dość dawno nie widziałem. A wiele wspólnych zawodów za nami...i mam nadzieję że jeszcze nie jedne przed nami we wspólnym gronie. Widać, że na wyspach chłopaki nie próżnują.Pozdrowionka. @Winko dzięki za wstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATU Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 było ? https://www.youtube.com/watch?v=-BXJjmzyNOQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez jacekp29 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi