Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Chętnie bym się odniósł do Twojego posta ale nie mam pojęcia co napisałeś :) Czy mógłbyś napisać to samo jeszcze raz tylko bardziej przystępnym językiem? Tylko uważaj żebyś się za bardzo przy tym nie zmęczył... 

Edytowane przez Qcyk
  • Like 1

Ja [...]... Niech mnie zbanują na nick, na IP, na domenę i na wszystko, ale już nie mogę czytać takich głupot. No i co się stało? Ryby poszły do wody? Ryby były męczone w siatce, na haku? No powiedz mi kolego, co cię tak strasznie boli? Bo wg mnie czepiasz się tak samo jak w tych [...] wątkach selfi z rybami, gdzie się kłócą jak to ryba nie była trzymana itp...

Nie [...] tylko wyluzuj.

Odpowiedz mi na pytanie: czy którykolwiek z tak licznie zaprezentowanych tutaj "szczypaczków" spełniał wymogi regulaminu tego forum,  wstawiania fotografii ryb (a więc i filmów) punkt 6?

W mojej ocenie tego filmu w ogóle nie powinno tutaj być. 

I nie było by tej dyskusji :)

• Like 2

Luźny @BOB1 jestem... Tak samo jak i ty, ale już mam dość tej hipokryzji. :-)
Do póki mnie nie zbanują, to będę piętnował takie wpisy. Chamsko w dodatku :-):-)
Poza tym kolega Qcyk nie odnosi się do regulaminu, tylko do jakiejś [...] sytuacji wymuszania świec... BOB1, umiesz zmusić rybę do zrobienia świecy na zawołanie? Wiem, umiesz jak kolega Qcyk :-D

Widzę, że dalsza dyskusja nie ma sensu :)

Pozdrawiam serdecznie :D

No nie ma... Przyznaję rację.

Raczej daleko ci do takiego luzu.

A jakie wisy będziesz piętnował (po chamsku zresztą)?

Odpuść raczej :)

Luźny jestem jak pitol po amfetaminie... :-)

Nie wiem czy kiedyś tak będziesz umiał i dlatego z większą beką mogę podejść do takich wpisów... ;-);-):-)

Edytowane przez count_martin3z