Boczek322 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=-JC7Bg9prgU 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 https://youtu.be/IbTB57WnLz0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Wersminia I Boren Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Raffaello 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Piękne ryby, ale dzisiejszego "raperskiego luzu" nie pojmuję... Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez count_martin3z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ryby Szwedzkie a klimaty Polskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Piękne ryby, ale dzisiejszego "raperskiego luzu" nie pojmuję...Proszę nie mylić "raperskiego luzu", z głupotą 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Wypad na niemieckie jeziorko i Szczupak 90 cm kumpla. https://youtu.be/hQ6TSpXSQYY 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) @Kamil Z Bo nie wiedziałem jak to napisać żeby nie urazić... Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez count_martin3z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Luzik. Ja tam zwykłem nazywać rzeczy po imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebzon Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 propsy chlopaki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieku204 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=8qfsFelG56w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechKrzyszczyk Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Coś sumowego znad Wisły. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Wszystko fajnie...wszystko super ale bardzo irytuje mnie takie zmuszanie ryby do robienia świec... Ale to tylko moje subiektywne odczucie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Wszystko fajnie...wszystko super ale bardzo irytuje mnie takie zmuszanie ryby do robienia świec... Ale to tylko moje subiektywne odczucie A jak sam wędkujesz, to nie irytuje? OMFG :-):-$:-C-):'(:-\:-!:-*=-OB-):-$:^)}Σ=)8-)|:-):-.)}:-):") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Chętnie bym się odniósł do Twojego posta ale nie mam pojęcia co napisałeś Czy mógłbyś napisać to samo jeszcze raz tylko bardziej przystępnym językiem? Tylko uważaj żebyś się za bardzo przy tym nie zmęczył... Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Owszem... Irytuje cię jak ktoś podnosi wędkę do góry i chce szybko wyholować rybę? Która minuta w filmu cię tak zirytowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Przy końcówce holu każdej ryby...kiedy jest już przy samej łodzi czy brzegu czemu ma służyć majtanie nią z lewa na prawo i odwrotnie z jednoczesnym unoszeniem kija ? Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Ja [...]... Niech mnie zbanują na nick, na IP, na domenę i na wszystko, ale już nie mogę czytać takich głupot. No i co się stało? Ryby poszły do wody? Ryby były męczone w siatce, na haku? No powiedz mi kolego, co cię tak strasznie boli? Bo wg mnie czepiasz się tak samo jak w tych [...] wątkach selfi z rybami, gdzie się kłócą jak to ryba nie była trzymana itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Nie [...] tylko wyluzuj.Odpowiedz mi na pytanie: czy którykolwiek z tak licznie zaprezentowanych tutaj "szczypaczków" spełniał wymogi regulaminu tego forum, wstawiania fotografii ryb (a więc i filmów) punkt 6?W mojej ocenie tego filmu w ogóle nie powinno tutaj być. I nie było by tej dyskusji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Luźny @BOB1 jestem... Tak samo jak i ty, ale już mam dość tej hipokryzji. :-)Do póki mnie nie zbanują, to będę piętnował takie wpisy. Chamsko w dodatku :-):-)Poza tym kolega Qcyk nie odnosi się do regulaminu, tylko do jakiejś [...] sytuacji wymuszania świec... BOB1, umiesz zmusić rybę do zrobienia świecy na zawołanie? Wiem, umiesz jak kolega Qcyk :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Widzę, że dalsza dyskusja nie ma sensu Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Raczej daleko ci do takiego luzu.A jakie wisy będziesz piętnował (po chamsku zresztą)?Odpuść raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Widzę, że dalsza dyskusja nie ma sensu Pozdrawiam serdecznie No nie ma... Przyznaję rację. Raczej daleko ci do takiego luzu.A jakie wisy będziesz piętnował (po chamsku zresztą)?Odpuść raczej Luźny jestem jak pitol po amfetaminie... :-) Nie wiem czy kiedyś tak będziesz umiał i dlatego z większą beką mogę podejść do takich wpisów... ;-);-):-) Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zbyt "luźno" , "wulgarnie" i nie na temat tu się zrobiło zamykam na moment do oczyszczenia i wyjaśnienia pewnych kwestii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi