lukson Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Rozluźniając napięta atmosferę... Fajnie było by spotkać taka ekipę podczas wyprawy z koleżkami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jedna z moich ulubionych serii filmów na tym kanale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zapraszam do oglądania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 @MATIG widzę, że używasz fishmaker'a... Jakie masz subiektywne odczucia co do tego młynka? Powiedz, jak wygląda jego spasowanie i układanie linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Układanie linki na początku musiałem skorygować podkładkami, ale nie jest tak w każdej sztuce. Poza tym nawija teraz bardzo ładnie i nie robi bród itd. Miałem ogólnie dwie sztuki tych młynków z tym że pierwszą zwróciłem bo zdecydowanie było coś nie tak(felerna szt.). Druga sztuka była już wybierana z kilku takich samych modeli także jest ok. Nawet przesmarowany był ten drugi fishmaker wzorowo. Luz na korbie większy niż powinien być ale bez tragedii. Co do pracy samego młynka to na sucho jest wręcz maślanie. Pod obciążeniem również jest ok, po około miesiącu łowienia czy trochę ponad, mogę stwierdzić że z rolka może być bolączką tych młynków. U mnie się przycina niestety i nie wiem jaki jest tego powód. Chciałbym żeby ta rolka kręciła się tak jak w daiwie którą posiadam, czyli pod najmniejszym obciążeniem, ale to nie realne . Co do fishmakera to będzie osobny film na jego temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek P Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Pare filmów odemnie z podlaskiej ziemi. Narew. Przygody złotego kołowrotka Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez Grzesiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Dzięki MATIG za odpowiedź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Relacja z ostatnich Targów Rękodzieła Wędkarskiego.Materiał nagrany amatorsko ale coś tam widać i słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Po co komu woblery i inna biżuteria jak można i tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek P Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jeszcze z kwietnia. Szybki wypad nad małą rzeczke pstrągową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechKrzyszczyk Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Wszystko jak w tytule filmu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Z moich ostatnich trzech wypadów nad wodę: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Naprawdę warto było tyle czekać na film od Ciebie Tomku , super ujęcia i a złowione rybki jeszcze lepsze,zwłaszcza ten ostatni klenio ,chętnie wziąłbym od Ciebie kilka lekcji wyhaczania Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na kolejny film od Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Cieszę się bardzo - dzięki Z tym moim wyhaczaniem to troszkę śliski temat. Z jednej strony staram się nie brać ryb do ręki a z drugiej to i owszem, może jednak będzie trzeba się zacząć nieco pochylać aby te ryby jednak nie spadały do wody z takiej wysokości Po za tym mam w sumie z tymi filmikami mały problem.Mianowicie gdy wrzucam je na YT to za każdym razem najpierw YT przetwarza je tylko do 360 klatek co bardzo mnie wku...rza. Nie po to człowiek kupuje drogawe kamerki i ślęczy w domu przed kompem tyle czasu aby uzyskać tak słabą jakość! Za drugim razem gdy wrzucam ten sam materiał to już jest wszystko OK czyli 1080/60.Czy ktoś z Was spotkał się kiedyś z podobnym problemem??? Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Cieszę się bardzo - dzięki Z tym moim wyhaczaniem to troszkę śliski temat. Z jednej strony staram się nie brać ryb do ręki a z drugiej to i owszem, może jednak będzie trzeba się zacząć nieco pochylać aby te ryby jednak nie spadały do wody z takiej wysokości Po za tym mam w sumie z tymi filmikami mały problem.Mianowicie gdy wrzucam je na YT to za każdym razem najpierw YT przetwarza je tylko do 360 klatek co bardzo mnie wku...rza. Nie po to człowiek kupuje drogawe kamerki i ślęczy w domu przed kompem tyle czasu aby uzyskać tak słabą jakość! Za drugim razem gdy wrzucam ten sam materiał to już jest wszystko OK czyli 1080/60.Czy ktoś z Was spotkał się kiedyś z podobnym problemem???Mimo że YT pokazuje, że film jest w pełni przetworzony, trochę czasu zajmuje zanim można go obejrzeć w najlepszej jakości. Sprawdzałem to kilka razy, wrzucasz film jako niepubliczny i co kilka minut sprawdzasz jakość: najpierw można go obejrzeć w 360, później 480 itd. Najlepiej więc uploadować film i spokojnie odczekać trochę czasu przed publikacją i powinno być wszystko ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Trzeba po prostu ciut dłużej poczekać. Nigdy tak nie miałem jeszcze żeby film zrenderowany w 1080p nie przetworzył się do tej rozdzielczości na youtube. Tak jak wyżej daj na niepubliczny i poczekaj aż się przetworzy i potem daj na publike dobry sposób. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez MATIG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Niestety zapomniałem wziąć ze sobą baterii dodatkowych i na jednej nakręciłem tyle ile się dało... Zapraszam do oglądania. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez MATIG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Coś dla łowców karpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 hmmm... mi trudno jednoznacznie to ocenić... a Wam? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mimo że YT pokazuje, że film jest w pełni przetworzony, trochę czasu zajmuje zanim można go obejrzeć w najlepszej jakości. Sprawdzałem to kilka razy, wrzucasz film jako niepubliczny i co kilka minut sprawdzasz jakość: najpierw można go obejrzeć w 360, później 480 itd. Najlepiej więc uploadować film i spokojnie odczekać trochę czasu przed publikacją i powinno być wszystko ok Wielkie dzięki! Ja już w głowę zachodziłem że z ustawieniami kanału może coś nie halo a tu jak się okazuje wystarczy odrobina cierpliwości - z czasem chyba staję się co raz bardziej nerwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechKrzyszczyk Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Nowy kolor przynęty Soft 4Play. Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez WojciechKrzyszczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie z Wędkarskiego Świata nie rozróżniają ryb, złowili klenia, mówią, że to jaź Może zrobimy zrzutkę na jakiś kolorowy atlas ryb dla owych jegomości? Teraz już wiem skąd się bierze określenie klenio-jazie https://youtu.be/U1fjcvMYxHo?t=304 Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Profesjonaliści pełną gębą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi