FoamFly Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Wlasna produkcja. Cos dla ucha i cos dla oka (dla oka mniej). 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graghowski Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 I coś ode mnie, pierwszy w życiu wypad na szczupaki z muchą Do tego rajd okoni za płocią. Filmik sklejony pierwszy raz w życiu, wylądował już w temacie w dziale fly fishing, ale tutaj widzę wieksze grono Cudów się proszę nie spodziewać, ale wyciągnąłem z tego jeden ważny wniosek. Muchy 10-12 cm to są na średnie okonki i małe szczupaczki. Biore się do kręcenia większych. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 I jeszcze takie cos skleilem. Brzana i dwie swinki z ostatniej niedzieli nad Sanem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajojeq Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Narew i jej owoce, okazów jeszcze brak, trochę szczupaków, okoni i rodzynek jaź na podlaską mrówkę. Przy okazji delikatny pokaz dwóch budżetowych kamer (sjcam4000wifi i sjcam5000x elite) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Karol, ten szczupak co sam wpadł do podbieraka odpiął się w powietrzu?ps zawsze tak trzymasz kija, że stopkę kołowrotka masz przed palcami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumiszon Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Hej, polecam mój nowy filmik: Zerknijcie również na moje inne filmy wędkarskie: https://www.youtube.com/user/gumiszon Pozdrawiam, miłego oglądania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechKrzyszczyk Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tym razem coś dla miłośników powierzchniowych brań. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Coś dla ucha i dla oka . Ktoś już wrzucał swego czasu zimowe okonie z tego kanału . Realizacja profi . Warto przeglądnąć wszystkie produkcje . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 To juz chyba ostatni filmik (niestety) z mojego krotkiego pobytu w moim ukochanym Przemyslu. Troszke mniej rybek, ale staralem sie poloczyc piekne widoki z okolicy z miastem mojego dziecinstwa i piekna muza w wykonaniu Pink Floyd. Taka moja amatorska produkcja z klimatami. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechKrzyszczyk Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Coś ode mnie. PozdrM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joszko Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Nagranie z Sanu, żerowanie strzebli i przepływające pstrągi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 ..bez @szpiegusa to nie to samo... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobskip Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Niesamowite ujęcia: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rHvGw6tfHhg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Czyżby boleń upadł na kamienie bo jakoś bardzo nienaturalnie odpłynął... cięcie filmu i to oko z 3:50... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Myślę, że wszystko przez to że zapomniał inkubatora dla boleni. Ja zawsze zabieram go ze sobą i oczy im nie wypadają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Czyżby boleń upadł na kamienie bo jakoś bardzo nienaturalnie odpłynął... cięcie filmu i to oko z 3:50... Szansa że boleń przeżył jest równa 0. Został catch i został realese....tylko co z tego...też mi się coś takiego zdarzyło. Zanurkował pewnie banią w opasce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi