Majo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Sensowne zarybianie. Nie rybami 30-40cm lub większymi które pózniej są szybko wyławiane i zżerane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 No to mój debiut. Krótki filmik o przynętach. Akcja wartka jak na grzybobraniu tak że tylko dla ludzi o mocnych nerwach 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Sławek jeśli to debiut to będzie się działo...Czekam z niecierpliwością na następny odcinek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Poniżej zapowiedź kolejnej serii pojedynków szczupakowych na YT. Tym razem cztery team'y : Westin, Storm, Abu Garcia oraz Sportfiskeprylar. Całość na kanale FreeWaterPictures także zapowiada się super seria na zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 No to mój debiut. Krótki filmik o przynętach. Akcja wartka jak na grzybobraniu tak że tylko dla ludzi o mocnych nerwach Debiut? No to szacun. Fajny klimat, ciekawa gadka. Zasubskrybowałem kanał i czekam na kolejne odcinki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 No to mój debiut. Krótki filmik o przynętach. Akcja wartka jak na grzybobraniu tak że tylko dla ludzi o mocnych nerwach Sławek,dla mnie super.Bez żadnej zbędnej napinki i(co mnie się najbardziej podoba)wszystko przekazane ze swojego punktu widzenia.Brawo,następne też chętnie obejrzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 No to mój debiut. Krótki filmik o przynętach. Akcja wartka jak na grzybobraniu tak że tylko dla ludzi o mocnych nerwach Szczerze mówiąc, to właśnie takich filmów szukam na youtube. Nie żadnych sklejek holi z ostrą muzyką w tle, tylko ładnie zmontowanych, z merytoryczną treścią i przekazywaniem własnych spostrzeżeń. Bardzo fajna produkcja, oczywiście kanał zasubskrybowany! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 No to mój debiut. Krótki filmik o przynętach. Akcja wartka jak na grzybobraniu tak że tylko dla ludzi o mocnych nerwach https://www.youtube.com/watch?v=fIoteuINIFhAFajny klimat Ja mam pytanka:Jaki to kijaszek, multik i linka?Co to za kurteczka i spodnie? Szukam czegoś nieformalnevo do pracy, do odwiedzin na budowach i te ubranka mi się spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Krzysiek kijek Major Craft FTS-B4102UL, multik aldebaran bfs xg, linka sunline super pe 6lb, kurtka ..yyy Saleva nie pamiętam modelu, spodnie podobnie Campus ale nie znam modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Krzysiek kijek Major Craft FTS-B4102UL, multik aldebaran bfs xg, linka sunline super pe 6lb, kurtka ..yyy Saleva nie pamiętam modelu, spodnie podobnie Campus ale nie znam modelu.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Druga część filmu trochę na temat stołu wigilijnego , wstawiłem dla początkowych zdjęć podwodnych . Edytowane 16 Grudnia 2016 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 " W służbie narodu "........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Krótka sklejka na bezrybiu 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Jak to Panie .... program wędkarski bez medalowej ryby ?....A tak poważnie to thx za zoom na sprzęt i kolejną udaną wstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Króki filmik z naszej tegorocznej wyprawy do Laponii - na razie trailer, pełna wersja za kilka dni Edytowane 18 Grudnia 2016 przez womar 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Krótka sklejka na bezrybiu ... tu był film...... a w Lesie Warmińskim, tam w Łynie czasem pstrągi i lipionki nie pływają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Jest i nowy Fin . https://www.youtube.com/watch?v=to1-e5cGG5I 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechKrzyszczyk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Materiał na czasie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorman Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Jest i nowy Fin . https://www.youtube.com/watch?v=to1-e5cGG5ICo to za multik w tym filmiku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi