drag Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Ta pierwsza to się chyba w.....ła że obrotówka nie pracuje jak należy .Poważniej-wiadomo że skrzydełko obrotówki ma się kręcić ale sytuacja może dać do myślenia.Jak ryby jest sporo i jest na głodzie to walnie w byle co i idealnie pracować nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 ATAK-BRANIE TROCI Nie troci, tylko pstrąga tęczowego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 O! Pan Ichtiolog czujny jutro się spodziewaj mmska z KABANEM! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Cieszy mnie brak g***oburzy po filmie z Finem, czyżby radykalne poglądy wobec C&R nieco się wystudziły?... bo chyba nie tylko ja 'zauważyłem' że zabrał go sobie do uwędzenia?... I bardzo fajnie że to pokazał, nie mam nic przeciwko, kolega Fińczyk w wielu filmach pokazał że rozumie jak traktować ryby. Ale ponieważ jestem cynikiem, film zgłosiłem jako niezgodny z regulaminem forum. W końcu ginie na nim tęczak, śmiercią gwałtowną i tragiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakoto Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 O! Pan Ichtiolog czujny jutro się spodziewaj mmska z KABANEM! To i ja poproszę o mmska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Matko Bosko, co za OKONIE! ! Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Zandermasterr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Scotland . Drogo , nie rozumiem co mówią i w niedługim czasie i tak postawią mur na granicy z anglią Ale przynajmniej nie są ograniczeni tak jak angole do fly only Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Ciekawie nam się zrobiło w PP, patrząc na odległości jakie są do przebycia w drodze powrotnej i dotychczasowe wyniki dnia trzeciego to wychodzi że, jedna rybka powyżej 1,5kg może wywrócić całość do góry kołami Edytowane 30 Stycznia 2017 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Fajny film, krowy jakby znajome ale tą muzykę bym zmienił, można schizy dostać. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez FidoAngel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechKrzyszczyk Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Wspomnienie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 nie wiem , czy było, ale proponuje się rozerwać i poczuć prawdziwą istotę wędkarstwa , czyli obejrzeć wszystkie Remikowe : "Historie wędkarskie - opowieści dziwnej treści" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 nie wiem , czy było, ale proponuje się rozerwać i poczuć prawdziwą istotę wędkarstwa , czyli obejrzeć wszystkie Remikowe : "Historie wędkarskie - opowieści dziwnej treści" Byly wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 a to sorrki, za dużo tych stron, przyznaję się, że nie prześledziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 a to sorrki, za dużo tych stron, przyznaję się, że nie prześledziłem Wiekszosc tutaj, kilka w jerkbait sie smieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 za praktyki z #27 raczej nie dostanie się rozgrzeszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=4qrhrWG2GOw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Kijek opisany 2-7 gr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Co by nie było zastoju na kanale, raz na jakiś czas będą się ukazywać takie "szorty". hehe Będą to filmiki 2-4 min max, w których wykorzystam nagrania z niezbyt udanych wypadów gdzie np. złowiłem jedną rybę, lub w ogóle nic się nie działo, ale również będą jakieś moje wpadki, śmieszne ujęcia. No zobaczymy jak to będzie. Tym czasem zapraszam do obejrzenia. Pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi