Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Sławek coś mi tu nie pasuje. Kijek chyba za długi jak na podlodówkę, no i nic nie powiedziałeś czym robisz przerębel. Wiertło czy pierzchnia?

A następnym razem jak będziesz się wybierał na lód to daj znać to i ja się wybiorę. Widzę że lód mocny i jest bezpiecznie- tylu samochodów to ja w życiu  nie widziałem. :clappinghands:

Edytowane przez yakoto
  • Like 5

Jednak stabilizacja (EIS) nie wpływa zbyt dobrze na obraz podczas nagrywania z szelek. Widać jak kamerka "walczy" o stabilny obraz ale niestety przy częstych szybkich ruchach rozmywa go i nie wygląda to zbyt dobrze. Przy wyłączonej stabilizacji obraz wygląda dużo lepiej i nadal jest stabilny poprzez to że kamerka jest zamontowana na szelkach. 

Kolejny krótki filmik z "pstrągowego zwiadu" :)

• Like 1

Sławek coś mi tu nie pasuje. Kijek chyba za długi jak na podlodówkę, no i nic nie powiedziałeś czym robisz przerębel. Wiertło czy pierzchnia?

A następnym razem jak będziesz się wybierał na lód to daj znać to i ja się wybiorę. Widzę że lód mocny i jest bezpiecznie- tylu samochodów to ja w życiu  nie widziałem. :clappinghands:

Jaro najpierw chciałem dzwonić ale potem myślę, jeszcze mi wszystko wyłowi. Człowiek taki na starość się chytry robi :D

Zapraszam na pstragi :)

• Like 14

A jakby tak zaczęli produkować nie tylko okolowedkarski szpej? Taki luźno może nawiązujący, ale....np wypuściliby linię perfum, którym żadna 'rybka' się nie oprze, a i największy kaban w firmie ulegnie? Ekskluzywna, podpisana przez samych właścicieli firmy króciutka seria ultradrogich dildo dla onanistów sprzętowych (nie koniecznie tylko wędkarskich...). 

Nope, nie lubię takich spotów.