yakoto Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Sławek coś mi tu nie pasuje. Kijek chyba za długi jak na podlodówkę, no i nic nie powiedziałeś czym robisz przerębel. Wiertło czy pierzchnia?A następnym razem jak będziesz się wybierał na lód to daj znać to i ja się wybiorę. Widzę że lód mocny i jest bezpiecznie- tylu samochodów to ja w życiu nie widziałem. Edytowane 3 Lutego 2017 przez yakoto 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Zdzisiek 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Edytowane 4 Lutego 2017 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jednak stabilizacja (EIS) nie wpływa zbyt dobrze na obraz podczas nagrywania z szelek. Widać jak kamerka "walczy" o stabilny obraz ale niestety przy częstych szybkich ruchach rozmywa go i nie wygląda to zbyt dobrze. Przy wyłączonej stabilizacji obraz wygląda dużo lepiej i nadal jest stabilny poprzez to że kamerka jest zamontowana na szelkach. Kolejny krótki filmik z "pstrągowego zwiadu" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jak posługiwać się castem...już chyba nawet dzieci wiedzą https://www.youtube.com/watch?v=Qht78ty6k5k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Sławek coś mi tu nie pasuje. Kijek chyba za długi jak na podlodówkę, no i nic nie powiedziałeś czym robisz przerębel. Wiertło czy pierzchnia?A następnym razem jak będziesz się wybierał na lód to daj znać to i ja się wybiorę. Widzę że lód mocny i jest bezpiecznie- tylu samochodów to ja w życiu nie widziałem. Jaro najpierw chciałem dzwonić ale potem myślę, jeszcze mi wszystko wyłowi. Człowiek taki na starość się chytry robi Zapraszam na pstragi 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Burlaga Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Zabrałem mojego małego brata (4 lata) na ryby. Złowił sandacza 66 cm spod lodu. A dzien pszed byłem na pstrągach spod lodu I łowiłem w dużym pszeremblu i widzialem jak brały ptrągi tygrysowe i tęczowe. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajojeq Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dawno mnie nie było, dawno nic nie wrzucałem, proszę bardzo: trochę nowej formy, trochę komentarza i trochę zimowej atmosfery i pstrągów pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Że też ze wszystkich moich filmów akurat ten został tu podlinkowany, niezbadane są wyroki internetów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Że też ze wszystkich moich filmów akurat ten został tu podlinkowany, niezbadane są wyroki internetów "Wielki Brat" czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Jaki punktualny Czekam aż przychówek pójdzie lulu, wtedy jakaś szklaneczka i przed ekran w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 CWC daje radę A mucha jest dla fryzjerów w różowych polo i miłośników jeansów rurek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=5axM-4X_8xU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 https://youtu.be/Z1jWCSjZSI0 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ja tak tylko na chwilę, bo mam film do "OGLĄDNIĘCIA"! i pytanie, what the fookin goin on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 So gay ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Dziewcze niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Pełna wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 A jakby tak zaczęli produkować nie tylko okolowedkarski szpej? Taki luźno może nawiązujący, ale....np wypuściliby linię perfum, którym żadna 'rybka' się nie oprze, a i największy kaban w firmie ulegnie? Ekskluzywna, podpisana przez samych właścicieli firmy króciutka seria ultradrogich dildo dla onanistów sprzętowych (nie koniecznie tylko wędkarskich...). Nope, nie lubię takich spotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi