Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.facebook.com/largemouthbass4u/videos/1200974916617592/

Nie wiem, czy bez konta na FB da się to obejrzeć...ale zatyka...

Jeżeli nie da się, to podpowiedzcie jaki manewr zrobić by taki filmik był dostępny dla wszystkich..

Edytowane przez platynowłosy
  • Like 3

Kolego jest sporo filmów tego typu na yt jeśli chodzi o bassy i powierzchniowe brania, niemniej jednak coś pięknego czego nie idzie zaobserwować na na naszych wodach. Chociaż widziałem gdzieś film na yt gość łowił w Polsce piękne okonie i do tego trafiały mu się double łowiąc na woblera, również coś niesamowitego :-).

• Like 1

Odnośnie kamery, być moze Go Pro, color grading możliwe, ale ostrość nagrania powala, a klimat wody,ryb, i przygody bezcenny, niestety nie moge aż tak daleko planować swojego urlopu i pracy bo chętnie bym się tam zabrał z wami -(

Bedzie grubo -))

Ten film powinno się oglądać bez dźwięku to byłby super.

Chłopcy z dobrych domów udają kogoś kim nie są przeklinając co drugie słowo,popsuli cały film.

Jedyne co mi utkwiło w pamięci to kur...,hajs,melanż mało związane słowa z połowem ryb.

• Like 10

Ten film powinno się oglądać bez dźwięku to byłby super.

Chłopcy z dobrych domów udają kogoś kim nie są przeklinając co drugie słowo,popsuli cały film.

Jedyne co mi utkwiło w pamięci to kur...,hajs,melanż mało związane słowa z połowem ryb.

Obejrzałem kawałek, ale bez dźwięku (brak głośników ma więc jakieś zalety) :):)

Ja pozwolę sobie jednak k...a trochę o filmie. Chłopcy wyglądają na k...a oblatanych w łowieniu, a nie mam pojęcia dlaczego k...a nie używają podbieraka. Jeśli takie eko jest podbieranie łapką, to jak bardzo k...a męczy to ryby. Przerabiałem już chwytak ( nigdy k...a więcej), podbierałem ręką, ale nie ma jak duży, oczywiście k...a gumowany podbierak. Fakt, zajmuje od ch...a miejsca w łodzi. Zwróćcie uwagę o ile k...a podbierak skróciłby hol tych ryb. W ch...j czasu. Po co je dodatkowo k...a męczyć? . A co do Boren to nie ruszajcie się bez okularów polaryzacyjnych. Widoczność ponad 5 metrów, a pływanie na dwóch, trzech zapiera dech w piersiach. I jeszcze o słynnych wiatrach wiejących od Motali, czyli de facto z Wetter. Wypada zerknąć rankiem na prognozy (polecam yr) i uwzględnić to układając dzień na wodzie. Bagatelizowanie wiatrów na tym jeziorze może skończyć się wypełnieniem szortów, pomijając fakt, że powrót do domu łączy się z postawieniem łódki na kołyskach, co przy metrowej fali i wszędobylskich kamieniach jest sztuką. Zakończę filmowo: to na razie k...a tyle. Życzę Wam w ch...j wrażeń.

• Like 1

Dobra wracamy do tematu wątku.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Wrocic do glownego  watku nawet nalezy, ale szanowny Panie  Administratorze prosze obejrzyj" filmik "w calosci i  zdecyduj co tak naprawde promuje ta produkcja i  czy ewentualnie nie narusza zasad , ktore obowiazuja na J.B.pl

Edytowane przez Baars
  • Like 2

Nie sposób się z wami nie zgodzić, tez mi to przeszkadzało te przerywniki na k.....

Ale tak siedziałem i sie gapiłem i gemba mi sie śmiała na te widoki i na te rybki, moim zamiarem była chęć pokazania tylko klimatu wody i ryb,a nic poza tym, wiec przepraszam ze musieliscie wysłuchiwać epitetów, ale tez bez przesady.

Serdecznie was pozdrawiam koledzy i życzę udanej wyprawy i oby rybki dopisały, mam nadzieje ze wrócicie z fajnym materiałem i będę mógł tu poczytać i obejrzec zdjecia z waszej wyprawy tak jak to było wcześniej na wyjazdach.

Sorki za off

Pzdr.

• Like 1