M4TYY Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Krótka relacja z pierwszego wypadu za jeziorowym okoniem. Film nagrałem w rozdzielczości 2k/30 fps dla testu i wyraźnie widać jak youtube w mniejszym stopniu pogarsza jakość niż w 1080p... także jest ok, i chyba zostanę właśnie przy 2k / 30 fps. Zapraszam do oglądania. Pozdro! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechKrzyszczyk Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Co gości ma sprzętu masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Pudełko woblerów no i ? A ile kuźwa ryb nałowił .... Edytowane 28 Marca 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 No dobra , duńskie chłopaki jak zwykle w super produkcji , ale widoki powalają ... Wygląda mi to na turbo jazie @Rheinanglera . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Panowie kojarzy ktoś film rosjanina z Castingiem który nagrywa wypad na ryby z kamerki umieszczonej za plecami ??Możecie wstawić ten filmik jak ktoś kojarzy ?Coś jak na foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=9ltVj1tJv1w Edytowane 29 Marca 2017 przez Raffaello 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Zimowa nostalgia ???? Edytowane 30 Marca 2017 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Zapraszam Was na film mojej produkcji miało być na spokojnie, klimatycznie i przede wszystkim wiosennie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Werwicki Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Cześć, zapraszam wszystkich na mój nowy kanał wędkarski: Spinningowe Wyprawy.Kanał poświęcony głównie szczupakom i okoniom. Mam nadzieję, że Wam się spodoba.https://www.youtube.com/channel/UCpIVSkFfC_8zKatLboyB9ng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Burlaga Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zimowa nostalgia Taka sama nostalgia w Kanadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Z małym opóźnieniem ale jest film z wypadu z dnia 22 marca. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zimowa nostalgia Nostalgia?To tyczy się tych pięknych wilków wyrywanych siłą spod lodu w czasie kiedy należy się im spokój (zima, zbliżające się tarło). A ja się pytam po co?Przecież ci ludzie jak widzimy na innych filmach łowią je do woli w innych porach roku nie rozumiem. Nostalgia szczupaki Żenada tubylcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zapraszamy na rodzinny, chilloutowy wypad nad Bughttps://youtu.be/btT9fJB_OLg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek P Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Relacja moimi oczami z zawodów spinnigowych "Pstrąg Supraśli 2017" Świetna impreza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 A ja chcę już maj????https://youtu.be/eXMO7MFMVW8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 ...i chciał byś łowić na taką wędkę dla "niewidomych"?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 ...i chciał byś łowić na taką wędkę dla "niewidomych"?! Bo biały z czerwonym?To taki Polski akcent.Jak dla mnie może być nawet leszczynowy, byle radocha była (Jak Bozia dopuści to i z kija wypuści ).Niewidomy. Przecież jak nie mam krzaków, to ja już w nic trafić nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Roger , film jest z 22 września zeszłego roku . Rzuć okiem na stronę 147 tego wątku post #2922 . Dlatego jest ich tak dużo między innymi ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Roger , film jest z 22 września zeszłego roku . Rzuć okiem na stronę 147 tego wątku post #2922 . Dlatego jest ich tak dużo między innymi ...Bartek, właśnie z tego powodu ciężko jest to zweryfikować. Tym bardziej, że człowiek jest tak zagoniony w tym szarym życiu. Ale dzięki, za zwrócenie uwagi. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi