godski Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 No dobra , duńskie chłopaki jak zwykle w super produkcji , ale widoki powalają ... Wygląda mi to na turbo jazie @Rheinanglera . Trochę przykro sie na to patrzy. Żadnej rybce pewnie sie nie udało . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Czy ja wiem - krzywdy sobie raczej nie robią , a przynajmniej nic na to nie wskazuje . Próbują pokonać przeszkodę , ale i tak pewnie wycierają się poniżej lub w dopływach . A patrząc na rozmiary i powtarzalność skoków pewnie skutecznie . Wielkość ryb robi wrażenie mimo wszystko ...A tak z innej beczki . 9 kwietnia ( niedziela ) o 06.30 na FokusTV drugi odcinek Wedkarskim Szlakiem "Hell's Anglers na sandaczowym szlaku". Nie wiem , czy to premiera biorąc pod uwagę abstrakcyjną porę emisji , ale wcześniej nie widziałem ( a pilnowałem po trailerze w sieci ) . Pierwszy odcinek wprowadził pokrótce w warunki łowiska , którym są Goczałkowice i pokazał parę pięknych , kolczastych ryb więc myślę , że dalej będzie tylko lepiej . Fajnie jest łowić z łódki na dziewiczej wodzie , w której dodatkowo są ryby . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zapraszam na mój film troszkę z innego kąta wędkarskiego ale mam nadzieję, że Ci co lubią klimacik to film sprosta ich oczekiwaniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Coś dla muszkarzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć! No i w końcu się wrzucił... ponad 3 gb... film z wypadu z pierwszego dnia kwietnia . Rybki były, wyjścia do przynęt były i to nawet sporo wyjść także wypad udany. Zapraszam do oglądania . Pozdro! Facebook : https://www.facebook.com/mkfishhing/ Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez MATIG 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Czy ja wiem - krzywdy sobie raczej nie robią , a przynajmniej nic na to nie wskazuje . Próbują pokonać przeszkodę , ale i tak pewnie wycierają się poniżej lub w dopływach . A patrząc na rozmiary i powtarzalność skoków pewnie skutecznie . Wielkość ryb robi wrażenie mimo wszystko ...A tak z innej beczki . 9 kwietnia ( niedziela ) o 06.30 na FokusTV drugi odcinek Wedkarskim Szlakiem "Hell's Anglers na sandaczowym szlaku". Nie wiem , czy to premiera biorąc pod uwagę abstrakcyjną porę emisji , ale wcześniej nie widziałem ( a pilnowałem po trailerze w sieci ) . Pierwszy odcinek wprowadził pokrótce w warunki łowiska , którym są Goczałkowice i pokazał parę pięknych , kolczastych ryb więc myślę , że dalej będzie tylko lepiej . Fajnie jest łowić z łódki na dziewiczej wodzie , w której dodatkowo są ryby .Jakis link dasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szypa_30 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Trocie 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Brodacz w dużej dawce , tak przed sezonem . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=JOaNwVZJKaw To se Tomasz prze... chlapałeś ps. Nawiasem mówiąc piękne pstragowe jezioro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jakaś gruba afera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) To se Tomasz prze... chlapałeś ps. Nawiasem mówiąc piękne pstragowe jezioro... Stary material, juz byl na forum, moder skasowal zeby dymu wiekszego nie robic. I zapewne tym razem tez poleci Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ale sie usmialem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 https://youtu.be/L7rvRUOzzpA 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACHU1971 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jest na co popatrzeć brania bassów...bezcenne aż chciało by się spotkać sam na sam z takimi bestyjkami! SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 A tego gościa pamiętacie? Wiele godzin spędziłem za młodu przed telewizorem oglądając jego programy https://www.youtube.com/results?search_query=rex+hunt+fishing+adventure 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć! Na moim kanale jak co tydzień ostatnio, pojawił się nowy film "W pogoni za pstrągiem cz.2". Wypad udany jak najbardziej, coś tam udało się złowić, wyjścia były, fajny dzionek. Myślę że jeszcze ze 3-4 razy uda mi się pojechać za kropkami i potem będzie trzeba odpuścić ze względu na zbyt bujną roślinność na brzegu . Zapraszam do oglądania. Pozdro! https://www.facebook.com/mkfishhing/ Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez MATIG 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Dawno nic nie kleiłem. Brak czasu i na ryby i na klejenie filmików. Ale ostatnio tak na odpiernicz poskładałem trochę kawałków do kupy, bo mi już zaczęło brakować miejsca na dysku - tyle mam nagromadzonych surówek z kamery z zeszłego roku (i jeszcze wcześniej). 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Moja amatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) https://youtu.be/1ENLPgyM4Lk Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez universo SpinWorld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 https://youtu.be/XjKWzGenGHc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi