zahar Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 I to jest bardzo dobra wiadomość. A już chciałem się układać z producentem, chociaż lepiej uprzedzić, poważniej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Bardzo fajny odcinek i nowy kanał fajnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Trochę egzotyki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechKrzyszczyk Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Last Meter - First Contact. Dlatego tak ważne są detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Mistrz w rzucaniu :D :doh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Sezon boleniowy nareszcie rozpoczęty. Ryba się chlapie nad Wisłą. https://youtu.be/5YYlZeO4fHU Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Takie tam paćkanie farbą a na koniec ogłupianie szczupaka tym paćkańcem. Pozdr M 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechKrzyszczyk Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Świetny film, do którego (dzięki uprzejmości chłopaków z FreeWater Pictures) popełniłem polskie napisy. Polecam obejrzeć jeszcze raz;) Polskie napisy działają tylko w pierwszym odcinku :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Polskie napisy działają tylko w pierwszym odcinku :/Obstawiam, ze zrobienie napisow do tak dlugiego filmu to bite 5h pracy, jak nie lepiej. PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Obstawiam, ze zrobienie napisow do tak dlugiego filmu to bite 5h pracy, jak nie lepiej. PozdrMW moim przypadku o wiele więcej. Nie jestem zawodowym tłumaczem, a jak już coś robię, to chcę żeby to jakoś wyglądało, gramatycznie, stylistycznie i merytorycznie. Okazuje się to... niełatwe. Fajnie by było tłumaczyć półgodzinny film w pół godziny, ale co zrobić lepszy rydz niż nic, prawda? @Melanzyk dzięki za zrozumienie,@MichałM proszę o wyrozumiałość 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 spoko, myślałem że po prostu czegoś nie umiem zrobić a z tymi napisami, dobra robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Powoli to idzie, bo większość czasu jaki mam na filmy wolę poświęcić na zmontowanie czegoś swój kanał, a te tłumaczenia to tak partyzancko cieszę się, że się podoba, jest pozytywny feedback, jest motywacja do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 https://youtu.be/e1EZs_MKmnY Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechKrzyszczyk Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 110 centymetrów szczupaka z płytkiej wody. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 6 Czerwca 2017 przez gajda696 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Bca0NBvNruk fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Bca0NBvNruk fajna sprawa Czuję, że to będzie kosztowało tyle co ponton... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Fajne chwile i muzyka zacna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi