smudek Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 https://youtu.be/X8bJUAfzpfw 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Mam zaproszenia na takie lowienie, trzeba bedzie kiedys skorzystac Ciekawe po co im te dzwoneczki, zeby miski wiedzialy ze ktos sie kreci w poblizu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Mam zaproszenia na takie lowienie, trzeba bedzie kiedys skorzystac Ciekawe po co im te dzwoneczki, zeby miski wiedzialy ze ktos sie kreci w poblizu? Del Toro, tylko skorzystać z takiego zaproszenia, ja będąc z takim ILUZJONISTĄ nad wodą, pewnie usiadlbym z rozdziawionymi ustami patrzac na tą magię sparaliżowany zachwytem.Dzwoneczki, pewnie chodzi o wierzenia, zresztą na końcu filmu uczeń oddaje należną cześć "Mistrzowi" wodzie, piękne .Pozdrawiam Edytowane 16 Września 2017 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 ...i ten ABU 2500C IAR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Del Toro, tylko skorzystać z takiego zaproszenia, ja będąc z takim ILUZJONISTĄ nad wodą, pewnie usiadlbym z rozdziawionymi ustami patrzac na tą magię sparaliżowany zachwytem.Dzwoneczki, pewnie chodzi o wierzenia, zresztą na końcu filmu uczeń oddaje należną cześć "Mistrzowi" wodzie, piękne .Pozdrawiam Pewnie kiedys i w tej Japonii sie zamelduje A co do dzwoneczkow to Ruscy daja takie na Kamczatce, zeby niedzwiedzie wiedzialy ze cos sie zbliza. Mysle ze w Japonii to samo, oni maja takie male niedzwiadki w gorach, ale podobno agresywne skubance 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Pewnie kiedys i w tej Japonii sie zamelduje A co do dzwoneczkow to Ruscy daja takie na Kamczatce, zeby niedzwiedzie wiedzialy ze cos sie zbliza. Mysle ze w Japonii to samo, oni maja takie male niedzwiadki w gorach, ale podobno agresywne skubance Małe niedźwiadki i niscy ludzie o wielkich sercach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 ...i ten ABU 2500C IAR C IAR to najpiękniejsze okraglaki ABU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Może nie są najpiękniejsze? ... ale są jedne z najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Ja też zawsze dziękuję mojej WODZIE za pierwszą rybę sezonu , za grubą rybę sezonu i czasami za rybę w ogóle podobnym pokłonem co w końcówce filmu . Gadam czasem przy tym jak najęty - dobrze , że sam jestem na łodzi . A klimacik filmu super , że o umiejętnościach rzutowych nie wspomnę ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ja też zawsze dziękuję mojej WODZIE za pierwszą rybę sezonu , za grubą rybę sezonu i czasami za rybę w ogóle podobnym pokłonem co w końcówce filmu . Gadam czasem przy tym jak najęty - dobrze , że sam jestem na łodzi . A klimacik filmu super , że o umiejętnościach rzutowych nie wspomnę ...Oby zrozumieli to przesłanie młodzi wędkarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 a tu filmik z wiosny jak okoń złożył ikrę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 A tu takie archiwalne nagranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 O kurde, kiedy to było? Mam jeszcze te filmy w piwnicy na kasetach (wtedy, regularnie mylono mnie nad wodą z Jackiem ...były polewki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 No to może jeszcze takie dwa dla przypomnienia rybnych wód w naszym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Kogut Fishing w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Fajny familijny klimacik : bobo , żonka , wielkie ryby , C&R . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Ciekawy gadżet: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi