smudek Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Krótkie ale soczyste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Nareszcie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Claes Claesson testuje nowego Linder Arkip 530...fajna łódka! Edytowane 26 Września 2017 przez lukson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Burlaga Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Edytowane 29 Września 2017 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Michał. Wielu z nas tu ma youtube itp. Grzecznie prosiłbym, byś nie wstawiał tu wszystkiego jak leci. w tym w szczególności o tym jakie to kije kręci na blankach mhx nasz kolega Huberus. Ma swój wątek tam ich miejsce. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Mi to wygląda na film wędkarski, a to jest dział "filmy wędkarskie" więc tu go zamieściłem. Sorry, że zmusiłem cię do napisana postu, o tym gdzie mam zamieszczać filmiki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Mi to wygląda na film wędkarski, a to jest dział "filmy wędkarskie" więc tu go zamieściłem. Sorry, że zmusiłem cię do napisana postu, o tym gdzie mam zamieszczać filmiki Na YouTube jest tysiące filmów o tematyce wędkarskiej, co mnie oznacza Michale, że wszystkie masz przerzucić tu do wątku "filmy wędkarskie" na jb.pl My użytkownicy jb.pl potrafimy korzystać z YT. Jak znajdziesz coś, co faktycznie podczas oglądania zapiera dech w piersiach, to się podziel, ale żeby wrzucać jak leci... P.S. Ten wątek zawsze kojarzył mi się z filmami kręconymi i montowanymi przez naszych kolegów z forum i te cenię najbardziej 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Bez urazy Michale :-) ....ale przegladajac ostatnie strony lecisz jak As kozerny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Niech wkleja , nie ma przymusu oglądania ,jednemu się spodoba drugiemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) albo gość wie co robi, albo jest szalony... tak czy siak przypomnę sobie ów film marudząc, że siąpi lub wieje ze wschodu . Edytowane 2 Października 2017 przez AdasCzeski 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys1 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Światła, Kamera, Akcja sprawdź to ziom!!Nowy klip spod szyldu Mazurskich Szczupaków!!Ładne ryby, piękna pogoda i kilka bluzgów Zapraszam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Niewiedzieć czemu jak mawiał Forrest Gump, ale filmy tego gościa ociekają takim spokojem, ciszą. Wedle opisu w filmie muzyka jest jego autorstwa... jakby wstawić Krzysztofa Kelusa... Edytowane 4 Października 2017 przez AdasCzeski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Burlaga Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 https://www.youtube.com/watch?v=H5oIebUZId8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Takie filmy, to strawa dla oczu, a mućka Kargulowa w wodzie była i szafa Boba w domu stała, podejrzewam, że pan z filmu podgląda nas na JB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi