smudek Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Takie filmy, to strawa dla oczu, a mućka Kargulowa w wodzie była i szafa Boba w domu stała, podejrzewam, że pan z filmu podgląda nas na JB. Dokładnie i ja mam takie same przemyślenia po obejrzeniu tego filmiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Taki japoński Bob, daleki kuzyn naszego Boba poza sake i ryżem łączą ich szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Pan jest ciekawym przypadkiem tak ogolnie Ciekawostka ; taki jeden zestaw przygotowany przez casket tj. uchwyt, kij i kołowrotek to koszt ok 10.000 złotych polskich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 https://youtu.be/ka2NFZtyYfc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) https://youtu.be/b5EM9_VAVZs Dla mnie jest mistrzem.Mogę nosić mu wędki;-) Edytowane 6 Października 2017 przez kondzio 77 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Totalna MASAKRA !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgsxr Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Światła, Kamera, Akcja sprawdź to ziom!!Nowy klip spod szyldu Mazurskich Szczupaków!!Ładne ryby, piękna pogoda i kilka bluzgów Zapraszam Takie klimaty lubie. Na pełnym Rapie, ryby piękne wszystko tak jak trzeba . Edytowane 7 Października 2017 przez Robgsxr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Cześć! Siema! W końcu się zebrałem i skleiłem film z materiałów które już jakiś czas leżakowały na dysku ... Jest to film z kilku wcześniejszych wypadów. Mam nadzieję że się spodoba bo praktycznie cały czas coś tam się dzieje . Niedługo kolejny wypad na pożwirową wodę, mam nadzieję że coś tam trafię większych rozmiarów . Pozdro! Strona na FB : https://www.facebook.com/mkfishhing/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 https://youtu.be/P8tcrWJY6oo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 https://www.youtube.com/watch?v=FiR92pHo7fM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Burlaga Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Trocie jeziorowe w Kanadzie. Podwodna kamera Water Wolf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 https://www.youtube.com/watch?v=GRlDsq2pE1g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 O widzę, że ktoś już udostępnił mój film! Pozdrawiam. Maciej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ten kolejny film, przekonał mnie właściwie do kupna pewnego kija, który tutaj występuje...i taki z tego pożytek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ten kolejny film, przekonał mnie właściwie do kupna pewnego kija, który tutaj występuje...i taki z tego pożytek Robercie, który to kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Masz odpowiedź na mail domowy ... ale to tajemnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Masz odpowiedź na mail domowy ... ale to tajemnica Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi