Skocz do zawartości

FILMY WĘDKARSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Ponizej kolejny wideo poradnik, tym razem maluje rainbowa  :P
Osoby nie subskrybujace mojego kanalu jeszcze zapraszam. Kolejne wideo bedzie konkursem z okazji 5 tys subskrypcji. Do wygrania beda przynety + podwodna kamera.

Pozdr

M

• Like 8

Witam . Zachecam do obejrzenia mojej pierwszej takiej produkcji z ostatniego wypadu na szczupaki. Zaczynam zabawe z filmikami , takze prosze o poblazliwosc w ewentualnych komentarzach ;) Pozdrawiam wszystkich wedkujacych  

Czesc, to jest forum spiningowe. Nie promujemy lowienia na martwe przynety :)

Edytowane przez Del Toro

Zachęcony rzuciłem okiem na produkcję umieszczoną pod linkiem i znalazłem "łowienie szczupaka na martwą rybkę"... :wacko: Może błędnie podlinkowałeś?

Witam.Faktycznie cos mi nie dziala ten link  :(  Myslisz ze tytul nie trafiony ? Dopiero zaczynam zabawe , za porady bylbym wdzieczny  ;) Sprobujmy tu  

Jak wyzej :)

Edytowane przez Del Toro

Witam.Faktycznie cos mi nie dziala ten link  :(  Myslisz ze tytul nie trafiony ? Dopiero zaczynam zabawe , za porady bylbym wdzieczny  ;)

Nie w tym rzecz Piters .. chodzi oto, że jakby to powiedzieć hmmm... nooo.... że łowienie szczupaków na "martwą rybkę" nie jest pożądane przez użytkowników tego forum. To forum spinningowe :) 

Także nie wiem może lepiej na "żywiec.pl" albo "trupek.pl" :)

Produkcje spinningowe będą na pewno mile widziane... bo jak widać zacięcie jest. 

Nie w tym rzecz Piters .. chodzi oto, że jakby to powiedzieć hmmm... nooo.... że łowienie szczupaków na "martwą rybkę" nie jest pożądane przez użytkowników tego forum. To forum spinningowe :)

Także nie wiem może lepiej na "żywiec.pl" albo "trupek.pl" :)

Produkcje spinningowe będą na pewno mile widziane... bo jak widać zacięcie jest. 

Hehe , no faktycznie wtopa :) Napewno kiedys cos nakrece ze spinem i castingem w reku , bo te metody tez nie sa mi obce to sie pochwale :) Dzieki . Pozdrawiam.

Tak na szybko podzielę się swoim zdaniem na powyższy temat:

Pomysł przedni tylko zamiast obniżać „nołkillowcom” należałoby podwoić składki „miesiarzom”. Wtedy nawet jak ktoś będzie nieuczciwy to budżet będzie się zgadzał.

Edytowane przez erqgth
  • Like 6