SID Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Myślicie, że doszedł do siebie(te oczy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 ...lepiej pochwal się czymś innym Robert, kto ma się chwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Jasne, że Ty ...oczywiście w innym dziale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Jasne, że Ty ...oczywiście w innym dziale Od dziecka jestem nieśmiały, czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Matylda ... pięknie łowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Matylda ... pięknie łowi Oj.... pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Matylda dobra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Panowie, wie ktoś kiedy będzie Perch Pro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgsxr Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Mają pare fajnych ryb na koncie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Fajnie pokazany konkretny model Finezzki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Ponizej kolejny wideo poradnik, tym razem maluje rainbowa Osoby nie subskrybujace mojego kanalu jeszcze zapraszam. Kolejne wideo bedzie konkursem z okazji 5 tys subskrypcji. Do wygrania beda przynety + podwodna kamera. PozdrM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Panowie, wie ktoś kiedy będzie Perch Pro?A perch fight? Poprzedni PerchPro wystartował 1 stycznia. Pewnie będzie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Z przymrużeniem oka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Bajer z obrotówką muszę przy Texas Rigu zastosować, może być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Check this out ! ???? W sumie to powinienem wrzucić to do innego tematu... Edytowane 19 Listopada 2017 przez erqgth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piters0990 Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Witam . Zachecam do obejrzenia mojej pierwszej takiej produkcji z ostatniego wypadu na szczupaki. Zaczynam zabawe z filmikami , takze prosze o poblazliwosc w ewentualnych komentarzach Pozdrawiam wszystkich wedkujacych Czesc, to jest forum spiningowe. Nie promujemy lowienia na martwe przynety Edytowane 22 Listopada 2017 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Zachęcony rzuciłem okiem na produkcję umieszczoną pod linkiem i znalazłem "łowienie szczupaka na martwą rybkę"... Może błędnie podlinkowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piters0990 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) Zachęcony rzuciłem okiem na produkcję umieszczoną pod linkiem i znalazłem "łowienie szczupaka na martwą rybkę"... Może błędnie podlinkowałeś?Witam.Faktycznie cos mi nie dziala ten link Myslisz ze tytul nie trafiony ? Dopiero zaczynam zabawe , za porady bylbym wdzieczny Sprobujmy tu Jak wyzej Edytowane 22 Listopada 2017 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Witam.Faktycznie cos mi nie dziala ten link Myslisz ze tytul nie trafiony ? Dopiero zaczynam zabawe , za porady bylbym wdzieczny Nie w tym rzecz Piters .. chodzi oto, że jakby to powiedzieć hmmm... nooo.... że łowienie szczupaków na "martwą rybkę" nie jest pożądane przez użytkowników tego forum. To forum spinningowe Także nie wiem może lepiej na "żywiec.pl" albo "trupek.pl" Produkcje spinningowe będą na pewno mile widziane... bo jak widać zacięcie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piters0990 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Nie w tym rzecz Piters .. chodzi oto, że jakby to powiedzieć hmmm... nooo.... że łowienie szczupaków na "martwą rybkę" nie jest pożądane przez użytkowników tego forum. To forum spinningowe Także nie wiem może lepiej na "żywiec.pl" albo "trupek.pl" Produkcje spinningowe będą na pewno mile widziane... bo jak widać zacięcie jest. Hehe , no faktycznie wtopa Napewno kiedys cos nakrece ze spinem i castingem w reku , bo te metody tez nie sa mi obce to sie pochwale Dzieki . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piters0990 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 W ramach rewanzu cos na temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Kolega @erqgth znalazł: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 (edytowane) Tak na szybko podzielę się swoim zdaniem na powyższy temat: Pomysł przedni tylko zamiast obniżać „nołkillowcom” należałoby podwoić składki „miesiarzom”. Wtedy nawet jak ktoś będzie nieuczciwy to budżet będzie się zgadzał. Edytowane 21 Listopada 2017 przez erqgth 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi