lukson Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Temperatura spada. Czas na tonowe szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=T5uw_W-7y_w 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zachęcam do polubienia filmu Sebastiana. Super podsumowanie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Najpierw w 50 sekundzie mało nie dostałem zawału , a pod koniec filmu mało nie zapłakałem nad losem perkoza - ja sem wzruszeny . Fajne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Intryguje mnie ta przynęta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 W końcu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Może od kogoś stąd ... ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Chłopaki maja fajne wyniki w trollu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Wkońcu udało się ogarnąć temat i coś zmontować Moje pierwsze "wypocinki".Zapraszam.Komentarze mile widziane Edytowane 13 Grudnia 2017 przez szydlos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Duża rzeka , a i przynęty takie bardziej metalowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makarony7 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) Edytowane 15 Grudnia 2017 przez makarony7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) Jednym z fajniejszych kanałów szwedzkojęzycznych z angielskimi a czasami polskimi napisami jest kanał FreeWaterPictures. Mają fajną serię filmów poświęconą ochronie różnych gatunków ryb. Tu akurat trochę o srebrnym skarbie-troci. W 15min i 26 sek jest moment z łosiami. Kiedyś sam coś podobnego przeżyłem, łowiąc szczupaki w bardzo cichej zatoczce usłyszałem jakiś szum, odwróciłem się a 2-4 m od łódki płynęła spokojnie klępa, cudowny widok.Piękne są też foki. Jak zobaczysz wąsacza lepiej już odpuścić sobie wędkowanie, szczególnie jak łowisz sandacze. Edytowane 15 Grudnia 2017 przez MarCinFin 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Cześć! Zapraszam was serdecznie do obejrzenia kolejnego filmu, z pogoni za jesienno-zimowymi garbusami... Niestety okonie tym razem nie chciały współpracować, za to szczupaki reagowały naprawdę fajnie.. O tyle dobrze że chociaż coś się działo . Cztery rybki wyjechały w tym jeden dobry zębaty pod 60 cm. Także nie było źle . Ode mnie to by było na tyle! Pozdro! Połamania! FB : https://www.facebook.com/mkfishhing/ PS: Jutro zmienię tą miniaturę bo jest słaba Edytowane 17 Grudnia 2017 przez MATIG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Właśnie oglądnąłem . Wolę jednak tamtejsze realia od naszych ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ilości tych medalowych ryb na jednym wypadzie powala. Kiedy u nas tak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Prawdopodobnie już nigdy ... Chyba jedynie jakaś opcja atomowa w postaci " Spec - Ustawy " mogłaby coś zmienić ... Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Robert Crocker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Żadna spec ustawa tego nie zmieni. Zmienić może to tylko wola ludzi. Ryba - zdjęcie - papa i za kilka ,może kilkanaście lat mamy takie garbusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Czyli nie ma szans w tym kraju zawsze działał tylko zamordyzm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Właśnie oglądnąłem . Wolę jednak tamtejsze realia od naszych ... Też zaliczyłem wczoraj sesję z TG. Piękne okonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi