DelTor0 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jak to jest w NZ , tylko mucha czy normalnie też można ? Rzeki i ryby przecudne tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jak to jest w NZ , tylko mucha czy normalnie też można ? Rzeki i ryby przecudne tam Rozne masz odcinki, i muchowe i spinningowe, nawet takie gdzie na splawik na ikre lowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 OMG jaki klimat. Piękna ścieżka dźwiękowa więc polecam słuchawki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Rozne masz odcinki, i muchowe i spinningowe, nawet takie gdzie na splawik na ikre lowia Czyli typowo po angolsku Wyjaśnię , że nie przeszkadza mi mucha w zasięgu wzroku ale to , że mucha może łowić tam gdzie ja chciałbym a ja nie mogę bo tam tylko muchą można . Wprawdzie mam jeszcze jedno "kolano do odstrzału" ale ponownie za muchówkę nie sięgam Temat ikry i robaka przemilczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Moje marzenie Nowa Zelandia ,piękne miejsce a zwłaszcza ten widok z 1;24 .Nie wiem czy już było (206 stron do przeglądania ) jak było to dajcie znać to usunę co by nie powielać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 W wędkarstwie muchowym jest coś pięknego czego słowami opisać się nie da .Ja łowie tylko na spinning ale każdorazowo po obejrzeniu takiego filmu mam ochotę lecieć do sklepu kupić muchówkę. Po czym przypominam sobie w jakim miejscu na świecie mieszkam i to ostudza mój zapał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 W wędkarstwie muchowym jest coś pięknego czego słowami opisać się nie da .Ja łowie tylko na spinning ale każdorazowo po obejrzeniu takiego filmu mam ochotę lecieć do sklepu kupić muchówkę. Po czym przypominam sobie w jakim miejscu na świecie mieszkam i to ostudza mój zapał A czemu? Mam sporo znajomych ktorzy lowia na muche w swiekotrzyskich/czestochowskich rzeczkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) To chyba mówimy o innych częstochowskich rzekach bo nad tymi gdzie ja łowię zdecydowanie bardziej popularne od muchy są czerwone robaki. No chyba że mowa o łowieniu w rzekach nizinnych np.kleni i jazi to tu się zgodzę perspektywa jest obiecująca.W tym roku widziałem rójkę jętki majowej nad wartą, ryby ochoczo zbierały ją z powierzchni . Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Simon123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zapraszam na świąteczne szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Nie wiem było nie było. Naprawdę przyjemne pół godziny. Autor filmu jest na sali? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) Bang! Tyle osób czekało na PP....wreszcie Edytowane 29 Grudnia 2017 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 To co wyprawiał team illex gunki jest nie do opisania. Piękne ryby i co najlepsze to dopiero pół dnia Już się nie mogę doczekać 2 części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Nie wiem czemu, ale ta ekipa mi się podoba bardziej mimo braku Stefana i Albina. Kibicuję Duńczykowi I Holendrowi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 https://youtu.be/KMZvuoUTLU8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 https://youtu.be/KMZvuoUTLU8a gdzie w tym spining ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 ...cały Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczis Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Grudniowe szczupaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 To i ja coś wrzucę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Lucek; Gratuluję ładnych i wypuszczonych ryb oraz plenerów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 8:35 ma miejsce bardzo ciekawa sytuacja ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi