lukson Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ale jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Okoń 2.255 coś niesamowitego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Jak ja zazdroszczę takim ludziom ilości wolnego czasu Edytowane 5 Stycznia 2018 przez Pawgas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Moje pierwsze Pstrągi w życiu, filmik dla chetnych Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Moje pierwsze Pstrągi w życiu, filmik dla chetnych Pozdrawiam Dodałem komentarz na YT gadaj jak na spowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Nie odpowiadaj lepiej na pytania co to za rzeka. Chroń ją bo wyczyszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muszka Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) No i dłoń samą, bądź obydwie, gdyby to był lorbas, zamocz przed momentem podebrania. To podstawa Mam nadzieję, że stałeś się łowcą ryb szlachetnych nie z przypadka, także i samo podejście nakazuje bycie szlachetnym, no i o tym pamiętaj. Gratuluję i pozdrawiam P.S. Zarówno pierwszy, jak i kolejne wszystkie, najlepiej smakują wypuszczone Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Muszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Co to znaczy "ryby szlachetne" traktuj szlachetnie?To po prostu ryby, traktuj je jak wszystkie inne... szlachetnie. Nie pasuje mi segregacja... Edytowane 6 Stycznia 2018 przez BOB1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Cześć!! Przedstawiam wam krótką relację z wypadu, (tak naprawdę drugiego wypadu) nad rzekę w poszukiwaniu kropkowanych drapieżników . Niestety woda tak bardzo się podwyższyła, że wszystkie dobre miejsca są zalane, co prawda dojście w woderach jest możliwe, aczkolwiek ryzykowne... miejscami woda wdarła się na pola.. Także na jakiś czas jestem zmuszony odpuścić tą rzekę i cierpliwie czekać aż woda opadnie do normalnego poziomu . Ode mnie to by było na tyle. Zapraszam do obejrzenia tej krótkiej relacji. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Czwarty odcinek Pike Fight 2016 doczekał się polskich napisów. Zapraszam do (prawdopodobnie) ponownego obejrzenia, a jak ktoś cieszy się z wykonanego przeze mnie tłumaczenia, to zapraszam na mój kanał (w opisie filmu jest do niego link). 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Może na trupka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Taka podlodówke to bym chętnie spróbował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 ...Właśnie leci kino domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 U mnie seans już się skończył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Co mnie najbardziej zastanawia, że przyłów szczupaka jest bardzo mały. CWC w poprzednim odcinku miał sandacze, piękne sandacze, ale szczupaków jak na lekarstwo. Łowią latem, szukają drobnicy i szczupaka nie ma. Może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Na rybach dzisiaj nie byłem... za to dzionek przy sony vegasie spędziłem... Nowy zwiastun kanału MK FISHING . Według mnie źle nie wyszło . Zapraszam do obejrzenia i oceny. Pozdrawiam!! FB: https://www.facebook.com/mkfishhing/ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 A ja sobie Perch Pro dopiero dzisiaj łyknąłem na spokojnie . Dublecik Vision był imponujący , ale dwie rybki na cykadzie w CWC Team też zrobiły wrażenie . Choć najbardziej utkwiło mi jednak w pamięci zespołowe sprawianie łosia - scena krótka , acz dobitna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Takie tam pierwsze Okonie z Lodu zapraszam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) ... zimno, ciemno i mrozi... poszło by się na lód, a tu świdra brak... russki "test" - jeśli nie pomoże, to raczej nie zaszkodzi: https://www.youtube.com/watch?v=MWKTVBOzIB8... Edytowane 16 Stycznia 2018 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Co mnie najbardziej zastanawia, że przyłów szczupaka jest bardzo mały. CWC w poprzednim odcinku miał sandacze, piękne sandacze, ale szczupaków jak na lekarstwo. Łowią latem, szukają drobnicy i szczupaka nie ma. Może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem?Może realizator nie pokazuje wszystkiego, bo przypon z FC wielkości 0,4 to raczej mało prawdopodobne że szczupak nie obetnie. Nie ładnie by wyglądało jakby na każdy epizod kilka ryb zakolczykowanych odpływało. Skąd wiesz że łowią latem? Mi to raczej na jesień wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Może realizator nie pokazuje wszystkiego, bo przypon z FC wielkości 0,4 to raczej mało prawdopodobne że szczupak nie obetnie. Nie ładnie by wyglądało jakby na każdy epizod kilka ryb zakolczykowanych odpływało. Skąd wiesz że łowią latem? Mi to raczej na jesień wygląda.Może faktycznie nie chcą wszytskiego pokazać.Zbyt zielono jeszcze jest na jesień. Najpóźniej w sierpniu kręcili filmy. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez MarCinFin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Możliwe, choć nie pamiętam żeby w lato tak dmuchało w Holandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi